Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ Θήβας(φωτο)

Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων , η εκδήλωση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Θήβας. Πλήθος κόσμου αγκάλιασε αυτή τη προσπάθεια και έδειξε την αγάπη και συμπαράσταση στους μαθητές όλων των σχολείων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Οι παρευρισκόμενοι ανταποκρίθηκαν θετικά και στο κάλεσμά μας για να κρατήσουν στο χέρι τους δημιουργίες των μαθητών μας από το Bazaar που λειτουργούσε παράλληλα με την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε θερμά. Τα προϊόντα πωλήθηκαν σχεδόν όλα. Τα έσοδα θα καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες των εργαστηρίων του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε θερμά για τη παρουσία τους στην εκδήλωση:
Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιο.
Τους Βουλευτές του ν. Βοιωτίας κ. Γιώτα Πούλου και κ. Γεώργιο Μουλκιωτη.
Τους Αντιδημάρχους του Δ. Θηβαίων κ. Κοβάνη και κ. Παπασπύρου.
Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Θηβαίων κ. Τζουβελεκη
Τον πρόεδρο της επιτροπής Παιδείας κ. Αλεξάνδρου
Τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Χαρέμη, κ. Χαλβατζή, κ. Τουλουμακο και τον κ. Τραμπακουλο.
Τον Πρόεδρο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας κ. Δαγδελενη.
Τους Διευθυντές των συμμετεχόντων Σχολείων κ. Τραμπακουλο Ηλία , κ. Ζαχαράκη Βασιλική, κ. Μακρή Βασιλική και κ. Γκιζίλη Ρούλα.
Τους Μουσικούς – Υπεύθυνους Χορωδιών των Σχολείων κ. Αμαλία Σκαρλάτου (5ο και 7ο Δ.Σ. Θήβας), κ. Σπυριδούλα Γκιόκα (8ο Δ.Σ. Θήβας), κ. Αθανάσιο Θεοδοσίου (4ο Γυμνάσιο Θήβας) και τον κ. Λάζαρο Κουμεντακη (Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Θήβας).
Το Σύνολο Παραδοσιακών Τραγουδιών και το Μουσικό Σχήμα Παραδοσιακής Μουσικής “Γέφυρες” που μας ταξίδεψαν με τις Μικρασιατικές μελωδίες.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές των σχολείων για το “Χριστουγεννιάτικο Σεργιάνι στη Παράδοση” με παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Θήβας για τη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση!!!
Σας ευχαριστούμε όλους μικρούς και μεγάλους για το ζεστό χειροκρότημα στους μαθητές μας!!!

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Θήβας

Σχετικά