Kαλορίζικη η νέα αίθουσα εκδηλώσεων-Το στολίδι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου

ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ !!!

Με μερικές μέρες καθυστέρηση, αλλά πάντως μέσα στο κλίμα των ημερών, θα αναφερθώ στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του 2ου Δημοτικού Αλιάρτου που έγινε στην ολοκαίνουργια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, που μόλις κατασκευάσαμε και ουσιαστικά με την εκδήλωση αυτή την εγκαινίασαν οι χρήστες της.

Η αίθουσα, υψηλών προδιαγραφών, με πλήρη εξοπλισμό για εκδηλώσεις, ήταν κατάμεστη από κόσμο ενώ οι πρωταγωνιστές της γιορτής, τα παιδιά, προσωπικά με άφησαν άφωνο από την άνεση στη σκηνή, πράγμα, βέβαια, που υποδηλώνει και τη σπουδαία δουλειά των δασκάλων τους.

Παρακολουθώντας τη γιορτή και βλέποντας την έκδηλη ικανοποίηση όλων, αλλά κυρίως πόσο ωραία περνούσαν τα παιδιά, σκέφτηκα ότι ένας χώρος, που σε εμπνέει και σε διευκολύνει, όπως η νέα αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου, σίγουρα πυροδοτεί τη διάθεση να κάνεις ωραία πράγματα και ίσως να δώσει τη δυνατότητα να συμβούν ενδιαφέροντα πολιτιστικά γεγονότα.

Η φράση του Αρχιμήδη “” Δώσε μου τόπο να σταθώ και την γη θα κινήσω””, ταιριάζει γάντι στους δραστήριους δασκάλους που διαμορφώνουν τους εύπλαστους χαρακτήρες και τα ταλέντα των μικρών μαθητών. Τους το εύχομαι !!!

Εγώ βέβαια, από “”επαγγελματική διαστροφή”” έφερα στο νου μου και ένα flashback των σταδίων κατασκευής της αίθουσας, που είχε αρκετές δυσκολίες. Η μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, ο προϋπολογισμός της ήταν 620.000 Ευρώ και η πηγή χρηματοδότησης το ΕΣΠΑ-ΠΕΠ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ !!!

Γιώργος Ντασιώτης

Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Σχετικά