Με Χρυσό Σταυρό τίμησε ο Ι. Ν. Aγίου Χαραλάμπου Αλιάρτου τον Γιάννη Τσιουγγρή(φωτο)

 Μια ξεχωριστή στιγμή επεφύλασσε για τον Γιάννη Τσιουγγρή, ελαιοχρωματιστή και Πρόεδρο της Τ.Κ. Αλιάρτου,κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Λειτουργίας στον Άγιο Χαράλαμπο Αλιάρτου.

Ο εφημέριος του ναού,π.Χαράλαμπος τίμησε τον κ.Τσιουγγρή με τον Χρυσό Σταυρό,για την προσφορά του,  να βάψει  αφιλοκερδώς εξωτερικά τον Ιερό Ναό 

Δείτε το ευχαριστήριο του π.Παναγιώτη και του εκκλησιαστικού συμβουλίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο  προϊστάμενος  Πάτερ Παναγιώτης Δαδανός και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αλιάρτου ευχαριστούν θερμά τον κ. Ιωάννη Τσιουγγρή που προσφέρθηκε να βάψει εντελώς αφιλοκερδώς εξωτερικά το ναό μας, εργασία απαιτητική,  η οποία διήρκησε τέσσερις (4) μήνες.

Ο ιερέας  Π. Παναγιώτης ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων και ενώπιον του εκκλησιάσματος, προσέφερε στον κ. Ιωάννη Τσιουγγρή ένα χρυσό σταυρό,  εκφράζοντας τα  ευγνώμονα αισθήματα όλης της ενορίας για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του.

Ευχόμαστε ο Τριαδικός Θεός  με τις πρεσβείες του Αγίου μας ιερομάρτυρος Χαραλάμπους να χαρίζει σ’ εκείνον και την οικογένειά του υγεία, φωτισμό και δύναμη.

Σχετικά