Γιώργος Αναστασίου:«Σφοδρό χτύπημα» της “Μπάρμπαρα”στο Δήμο Θηβαίων(βίντεο,φωτό)

«ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» έχει πλήξει με σφοδρότητα τον Δήμο Θηβαίων, με έντονη χιονόπτωση στην περιοχή της Θήβας, των Βαγίων και τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

Τα συνεργεία αποχιονισμού του Δήμου σε συνεργασία με ιδιώτες επιχειρούν νυχθημερόν, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να διατηρηθεί ανοικτό το κεντρικό οδικό δίκτυο και μέρος του εσωτερικού δικτύου. Ταυτόχρονα, επιχειρούν και μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συμβάλλοντας στη διάνοιξη των οδών του περιφερειακού δικτύου και προς τις Κοινότητες. Παράλληλα, πραγματοποιούνται και ρίψεις αλατιού, προκειμένου οι δρόμοι να παραμείνουν ασφαλείς και προσβάσιμοι και στη διάρκεια της νύχτας, όπου επικρατούν συνθήκες παγετού.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η χιονόπτωση θα συνεχισθεί και αύριο Τετάρτη. Παρακαλούμε τους δημότες να επιδείξουν υπομονή, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και τους οδηγούς οχημάτων να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Υπενθυμίζουμε ότι για την προστασία των αστέγων και ευάλωτων συμπολιτών μας είναι διαθέσιμη η θερμαινόμενη αίθουσα του ΚΑΠΗ Θήβας(τηλ. επικοινωνίας 2262350627)

Παραμένουμε σε επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η κακοκαιρία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

Σχετικά