Ποιος είναι ο δημοσιογράφος που ρώτησε τον Μητσοτάκη «πόσο καψούρης είστε;» ΒΙΝΤΕΟ

Ένας δημοσιογράφος από το «ράδιο Καψούρα» της Πτολεμαΐδας «έκλεψε» τις εντυπώσεις σήμερα, με την ερώτηση που επέλεξε να κάνει στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Κοζάνη.

Ο λόγος για τον Λ. Λαζαρίδη, ο οποίος, με αφορμή την σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη, πόσο καψούρης είναι.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε γιατί έκανε την ερώτηση αυτή στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Του άρεσε η ερώτηση θα μπορούσα να πω του Πρωθυπουργού. Την αντιμετώπισε ο ίδιος με χιούμορ» δήλωσε ο Λάζαρος Λαζαρίδης από το eordaialive, «οι υπόλοιποι πιάστηκαν εξ απήνης γιατί δεν περίμεναν να υποβάλει κάποιος μια τέτοια ερώτηση».

Ο λόγος συνδέεται, όπως εξηγεί, αφενός με τα συναισθήματα που γεννά η σημερινή ημέρα, αλλά και με τις κουραστικές ερωτήσεις – απαντήσεις μιας συνέντευξης. Και συνεχίζει λέγοντας πως «ήθελα να σπάσω κατά κάποιον τρόπο τον πάγο και λειτούργησα αυθόρμητα. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου».

Συνδέει, ωστόσο, ο νεαρός Λάζαρος την ερώτηση με κάποιο πρόσωπο με το οποίο είναι καψούρης, «αλλά μέσα μου υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις», αναφέρει. Όπως υποστηρίζει, δεν σκέφθηκε να εντυπωσιάσει με αυτόν τον τρόπο το έτερον του ήμισυ: «Δεν το είχα προγραμματίσει».

Τι είναι όμως η καψούρα; «Είναι μία ευρύτερη έννοια για μένα, ένας τρόπος ζωής, μία ιδιαίτερη κουλτούρα, καθαρά ελληνική λέξη», εξηγεί.

Εξ ‘άλλου και το διαδικτυακό ραδιόφωνο που έστησε πριν από λίγα χρόνια φέρει τον τίτλο «Ράδιο Καψούρα» με τους φανατικούς ακροατές του, που έχουν την τιμητική τους σήμερα, να στέλνουν «αβέρτα» τις αφιερώσεις από το πρωί.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα και την απάντηση του κ. Μητσοτάκη:

Σχετικά