Kλιμάκιο του ΚΚΕ στο Δημαρχείο Λιβαδειάς

Περιοδεία στο Δημαρχείο Λιβαδειάς πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Λουκά Γκικόπουλο, υποψήφιο Βουλευτή στο νομό Βοιωτίας και στο οποίο επίσης συμμετείχαν η Λιάνα Καραβασίλη Γραμματέας της ΤΕ Λιβαδειάς, η Αντωνία Τζιράκη στέλεχος της ΚΝΕκι ο Γιώργος Μπούτσικος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η υποδοχή από τους εργαζόμενους του Δήμου ήταν θερμή καθώς στο πρόσωπο του Λουκά Γκικόπουλου αναγνωρίζουν τον συνάδελφο αγωνιστή επί χρόνια στο πλευρό τους, που τώρα από άλλο μετερίζι καθώς συνταξιοδοτήθηκε από τον Δήμο Λιβαδειάς πρόσφατα, συνεχίζει να δίνει τις μάχες της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού. «Σας καλώ όλους να κάνετε αυτή τη φορά το βήμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που θα πολλαπλασιάσει τη δική σας σε κάθε διεκδίκηση» τόνισε και «δεν θα μετανιώσετε ποτέ για την επιλογή σας».

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν την αγωνία τους για τις αρνητικές εξελίξεις σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, για το πού θα πάει αυτή η κατάσταση, για το μισθό που τελειώνει πριν το δεκαπενθήμερο, την ακρίβεια αλλά και την εντατικοποίηση σε όλα τα πόστα, από τις ελλείψεις του προσωπικού.

Ο Λουκάς Γκικόπουλος κάλεσε σε συμπόρευση με το ΚΚΕ ιδιαίτερα τους νέους συμβασιούχους με διάφορες μορφές απασχόλησης, τονίζοντας πως «γι` αυτό το εχθρικό για τα συμφέροντά σας κράτος είστε ‘’μη εργαζόμενοι’’, σας αποκαλούν ‘’ωφελούμενους’’  κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να στηρίξετε το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές».

Το ραντεβού του κλιμακίου του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα, όπου θα δοθεί ξανά η ευκαιρία να συζητηθεί εκτενέστερα η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.

Σχετικά