Πρωτέας Σχηματαρίου: Έκοψε πίτα και βράβευσε τους καλύτερους! (pics)

Ο Πρωτέας Σχηματαρίου κατέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τρία πρωταθλήματα ΕΣΚΑΣΕ στις κατηγορίες παίδων, νεανίδων, γυναικών, αλλά και την 7η θέση στην Ελλάδα στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων, οπότε η κοπή πίτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βοιωτίας και την Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., μετά από πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Φ. Παπαθωμά όπως είναι λογικό, ήταν γεμάτη βραβεύσεις!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον εντυπωσιακό χώρο του Gini’s View στον Αγ. Θωμά Βοιωτίας, ο Πρωτέας Σχηματαρίου υποδέχθηκε τους αθλητές αλλά και τους φίλους της ομάδας, αλλά και αρκετούς επισήμους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, ο Αντιδήμαρχος Φώνης Χαρίσης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ Μαρία Νίκα, η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΤ Δέσποινα Καλπούζου, ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου Γιάννης Γκίνης και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου Αλεξ. Ανυφαντής, Σπ. Βρούβας, Ελ. Ζαφειροπούλου.

Οι πρωταθλητές παίδες, που κατέκτησαν την 7η θέση στην Ελλάδα!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Μπανούτας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους δίνοντας συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιτυχίες τους, ευχόμενος ακόμα μεγαλύτερες στο άμεσο μέλλον, με υγεία για όλο τον κόσμο. Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στους αθλητές, γονείς και φίλους της ομάδας που στηρίζουν ενεργά όλα αυτά τα χρόνια τον Πρωτέα Σχηματαρίου, όπως και στο Gini’s View για τον υπέροχο χώρο που πραγματοποίηθηκε η κοπή πίτας.

Η Βίλλυ Καπάζογλου που παρουσίασε την εκδήλωση, πριν δώσει το λόγο στους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους αθλητές της ομάδας, ξεκίνησε με δύο βραβεύσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Τανάγρας, για τη βοήθεια τους προς το σύλλογο, όπως και στους χορηγούς της ομάδας.

Την απονομή στην Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Μπανούτας, ενώ την απονομή στο Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια πραγματοποίησε ο προπονητής του συλλόγου Ηλίας Χαντζής.

Η Μάντω Αναστασίου τιμήθηκε από τους Ηλία Χαντζή και Δέσποινα Κοτσίφη, για την προσφορά της στο σύλλογο και γενικότερα στο Γυναικείο μπάσκετ!

Βραβεύθηκαν επίσης, ο Διευθυντής της ΕΛΒΑΛ Ιωάννης Κουφοπάνος και οι Χρήστος Νικολάου, Κωνσταντίνος Μπελιάς, Μιχάλης Μαριάκης, Ρόδον Αμάραντον και Χρήστος Καββάς.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας έκανε την απονομή στις πρωταθλήτριες ομάδες Γυναικών και Νεανίδων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά βράβευσε την ομάδα παίδων του Πρωτέα Σχηματαρίου που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ ενώ πήρε την 7η θέση στην Ελλάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στη μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου.

Ο Πρωτέας Σχηματαρίου βράβευσε επίσης τη Μάντω Αναστασίου, που έχει καταγωγή από τον Αγ. Θωμά,  για την καριέρα που έκανε στο μπάσκετ αγωνιζόμενη σε Α1 και Α2 αλλά για δύο χρόνια και στο γυναικείο τμήμα του Πρωτέα, για τον οποίο η ίδια μίλησε με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας την ομάδα ως μια μεγάλη οικογένεια. Την απονομή στη Μάντω Αναστασίου έκαναν ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Χαντζής και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Δέσποινα Κοτσίφη.

Η κοπή πίτας του Πρωτέα Σχηματαρίου είχε όμως και λαχειοφόρο αγορά, με δώρα που αντιστοιχούσαν σε όλους τους λαχνούς!

Μεταξύ άλλων, τυχεροί της εκδήλωσης ήταν η Θεανώ Κυριάκου που βρήκε το φλουρί στη βασιλόπιτα κερδίζοντας ηλεκτρικό πατίνι αξίας 360 € προσφορά από τον ”Γερμανό” Χαλκίδας, ενώ το ταξίδι 4 ημερών στην Αστυπάλαια, από τις κάρτες φιλάθλου, κέρδισε ο Κωνσταντίνος Μπελιάς.

Για να δείτε φωτογραφίες από την κοπή πίτας του Πρωτέα Σχηματαρίου πατήστε ΕΔΩ

stereabasket.gr

Σχετικά