Πρόστιμα για τσιγάρο σε Λιβαδειά-Θήβα και Στερεά

Σε ποια πόλη πελάτης έφαγε πρόστιμο γιατί δε συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του ιδιοκτήτη…

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Στη Βοιωτία και ειδικότερα στη Λιβαδειά, βεβαιώθηκε πρόστιμο των 500 ευρώ γι αμη τήρηση του προβλεπόμενου βιβλίου, ενώ είχαμε ένα ακόμη πρόστιμο σε καπνιστή στον κοινόχρηστο χώρο του ΟΣΕ Θήβας.

Μόνο το προηγούμενο 24ωρο στη Φθιώτιδα, είχαμε τρία (3) πρόστιμα, που αφορούν κατάστημα και πελάτες.

Συγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Δομοκού, είχαμε 500 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη καφενείου και από 100 ευρώ πρόστιμο σε δύο θαμώνες που κάπνιζαν μέσα σε αυτό.

Το μεγαλύτερο πρόστιμο της ημέρας καταγράφηκε στη Χαλκίδα και αφορούσε ιδιοκτήτη καφετέριας που εξακολουθούσε να βάζει τασάκια στα τραπέζια. Ως υπότροπος θα κληθεί να πληρώσει 1.000 ευρώ.

Επίσης στη Χαλκίδα, είχαμε 100 ευρώ πρόστιμο σε πελάτη καφετέριας που δε συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του ιδιοκτήτη του καταστήματος να μην ανάψει τσιγάρο μέσα στο χώρο!

Ακόμη δύο (2) πρόστιμα είχαμε στην Εύβοια σε συνοικιακό μαγαζί δημοτικής ενότητας της Χαλκίδας, όπου κατελήφθη πελάτης να καπνίζει και του βεβαιώθηκε πρόστιμο 100 ευρώ, όπως πρόστιμο βεβαιώθηκε και στον ιδιοκτήτη του καφέ.

.

Τέλος στην Άμφισσα βεβαιώθηκε πρόστιμο 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι έλεγχοι θα είναι διαρκείς και παρακαλούνται ιδιοκτήτες και πελάτες να συμμορφώνονται με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία.

από lamiareport

Σχετικά