Συνάντηση Παπαθωμά με τη νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής στη Στερεά

Συνάντηση με την ηγεσία της Περιφερειακής Διοίκησης της Π.Υ Στερεάς Ελλάδας και Βοιωτίας είχε σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.

Την επισκέφθηκαν στο γραφείο της, ο νέος Συντονιστής  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κ. Φαλάρας  Ευάγγελος, ο νέος Διοικητής Περιφερειακής Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος, κ.  Σίμος Αποστόλου, συνοδευόμενοι από το  Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, Πύραρχο κ. Κουλκουβίνη Περικλή, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς κ. Κωνσταντίνο Πούλο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Βοιωτίας Μάριος Κακοσαίος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο τύπου της κ. Παπαθωμά, συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που αφορούν στην “πολιτική προστασία και την από κοινού αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, διαχείρισης συνεπειών και εξασφάλισης ενιαίας και συγχρονισμένης δράσης”.

Η κ. Παπαθωμά σημείωσε ότι “απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική απόκριση των φορέων Πολιτικής Προστασίας της χώρας είναι η συνέργεια, και συνεργασία”. Τέλος ευχήθηκε, στα στελέχη της Π.Υ, κάθε επιτυχία “στο δύσκολο έργο τους, που στοχεύει στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών όπως επίσης και στη διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος”.

Σχετικά