Χειριστής ζωγράφισε με τον εκσκαφέα του τον «ουράνιο ποδηλάτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το υποσχέθηκε στην κόρη του και το έκανε πραγματικότητα…

«Μπαμπά θέλω να μου φτιάξεις τον Ουράνιο Ποδηλάτη…» Την επιθυμία που εξέφρασε η κόρη του βλέποντας στην είσοδο της Καρδίτσας τον Ουράνιο Ποδηλάτη, το γνωστό έργο του αείμνηστου Καρδιτσιώτη καλλιτέχνη Παντελή Σαμπαλιώτη που αποτελεί πλέον και επίσημο δηλωτικό έμβλημα του Δήμου Καρδίτσας θέλησε να ικανοποιήσει ο κ. Άγγελος Νταβατζίκος.

Και μπορεί με τη ζωγραφική ή τη χαρακτική να μην έχει ιδιαίτερη σχέση, αλλά όπως λένε όσοι των γνωρίζουν ως επαγγελματία είναι ένας ικανότατος χειριστής μηχανημάτων που αναλαμβάνει συχνά …δύσκολες αποστολές σε δημόσια ή ιδιωτικά έργα. Γι’ αυτό και αντί για κάποια ζωγραφιά στο χαρτί ή γκράφιτι σε κάποιο τοίχο που ήταν η «παραγγελιά» της μικρής, ο κ. Νταβατζίκος αντί για …πινέλα και μπογιές, πήρε τον …εκσκαφέα του και αποφάσισε να κάνει την επιθυμία της κόρης του πραγματικότητα.

Καμβάς του ένα…χωράφι μεταξύ Ματαράγκας και Μάρκου, στο οποίο βάζοντας όλη τη του την τέχνη ως χειριστής και σίγουρα με πολύ φαντασία χάραξε στο χώμα με επιδέξιους χειρισμούς το σχέδιο του …Ουράνιου Ποδηλάτη. Κι επειδή από το έδαφος ήταν δύσκολο να φανεί το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του και να πείσει την κόρη του ότι πράγματι ικανοποίησε ως …καλός μπαμπάς την επιθυμία της, σήκωσε το drone του και κατέγραψε από ψηλά το δημιούργημά του.

Όπως μας ανέφερε σε επικοινωνία που είχε το KarditsaLive.Net μαζί του, η διάμετρος της κάθε ρόδας είναι 20 μέτρα, ενώ συνολικά το δημιούργημά του καταλαμβάνει μια επιφάνεια 60 Χ 35 μέτρων περίπου (!) και χρειάστηκε περίπου μια ώρα για να το χαράξει.

Το βίντεο που καταγράφει από την καμπίνα του εκσκαφέα και από αέρος όλη την προσπάθειά του είναι πραγματικά εντυπωσιακό και θα πρέπει να ικανοποίησε απόλυτα τη μικρή, η οποία μάλλον θα σκέφτεται ήδη να … αναθέσει στον μπαμπά της την επόμενη αποστολή!

Σχετικά