Τραγωδία στα Τέμπη: «Αγνοούμενος και όχι νεκρός ο Αδαμάκης», ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος του παίκτη

Διευκρινίσεις αναφορικά με την περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος δόθηκε από τα ΜΜΕ, μεταξύ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη έδωσαν οι εκπρόσωποί του.

Ειδικότερα, ο Σάκης Γκόγκας της «Stars Group Agency» προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως «δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη αρνητική εξέλιξη» για τον νεαρό αθλητή καλώντας άπαντες να δείξουν σεβασμό στον ίδιο και τους οικείους του «που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό του».

Σημειώνεται πως ο Θεσπρωτός, πρώην ομάδα του Αδαμάκη είχε προχωρήσει σε συλλυπητήρια ανάρτηση στα social media, η οποία ωστόσο πλέον έχει κατεβεί.

Η ανακοίνωση της πρώην ομάδας του, του Θεσπρωτού:

“Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Καλό παράδεισο!”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του μάνατζερ του:

Σχετικά