Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία ο δικηγόρος Χάρης Παπαχαραλάμπους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπώ πολύ την πόλη μας τη Θήβα και το νομό μας τη Βοιωτία.

Πήρα την πολιτική απόφαση, με αξιοπρέπεια, θάρρος και πολλές δυνάμεις να διεκδικήσω, βουλευτική έδρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με πλήρη επίγνωση των καθηκόντων και των υποχρεώσεων που η συνείδηση μου επιβάλλει να αναλάβω, με μοναδικό σκοπό να προσφέρω στον τόπο μας.

Στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Κυβέρνησης και της νέας σύνθεσης του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Η συντηρητική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας της Βοιωτίας και το πάθος μου για ένα καλύτερο αύριο, με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ευθύνης.

Είμαι αποφασισμένος και έτοιμος να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με βασικό διακύβευμα :

την Πρόοδο των πολλών και του λαού μας με τον

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ή

τη στασιμότητα και την ευημερία των λίγων με τη ΝΔ ;

Στόχος μου, να χαράξω μία νέα στρατηγική προώθησης των δικαιωμάτων και της δημοκρατικής ανάπτυξης του νομού μας, μαζί με όλους εσάς.

Γνωρίζετε πως ως μάχιμος δικηγόρος, υπηρετώ την δικαιοσύνη εδώ και τριάντα χρόνια έχω στηρίξει και δώσει λαϊκούς αγώνες για την ισότητα, τις ευάλωτες ομάδες, τα ασθενή κοινωνικά στρώματα και στέκομαι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, με κριτήριο το καθήκον μου απέναντι στην τοπική μας και ευρύτερα την Ελληνική κοινωνία.

Τώρα, ήρθε η ώρα να διεκδικήσω και με τη στήριξη σας να εκπροσωπήσω στη βουλή των Ελλήνων τα αιτήματα σας για μία δίκαιη και δημοκρατική ανάπτυξη.

Σας ζητώ να συναντηθούμε, να ακούσετε το όραμα μου και το φιλολαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και να παλέψουμε μαζί για τη μεγάλη αλλαγή στη χώρα μας και στο νομό μας, τη Βοιωτία.

Πολίτες της Βοιωτίας με αγώνες ζούμε και θα ζήσουμε, τίποτα δεν μας χαρίζεται. Στα δικά μας έντιμα και καθαρά χέρια, είναι το μέλλον του τόπου μας.

Μαζί για μία νέα εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με την ελπίδα και τις αξίες μας, για να δούμε και να ζήσουμε όπως έχουμε ονειρευτεί και όπως μας αξίζει, με ρεαλιστικές και εφικτές προτάσεις για ένα πολύ καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Μαζί για τη Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Χάρης Παπαχαραλάμπους

υπ. Βουλευτής

Δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών.

Σχετικά