Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Χάρης Παπαχαραλάμπους στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λιβαδειά

Τελικά ο Χάρης Παπαχαραλάμπους κέρδισε όντως τις εντυπώσεις στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Συριζα στη Λιβαδειά?

Ο δικηγόρος Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους, είναι εδώ και καιρό γνωστό πως θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως βουλευτής Βοιωτίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που έγινε γνωστό μόλις χθες όμως είναι ότι ο Χάρης, όπως έχει συνηθίσει να μας συστήνεται σε όλη την προεκλογική του εκστρατεία, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο όραμα για τον τόπο μας.

Εκτός από τις θέσεις του κόμματος που όπως είναι φυσικό πρεσβεύει και υποστηρίζει στο ακέραιο, μίλησε για την ανάπτυξη, την πραγματική και ουσιαστική ανάπτυξη, την ανάγκη να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο μας και το τεκμηρίωσε όχι με ξύλινα λόγια αλλά με παραδείγματα.

Αναφέρθηκε στη δημιουργία θερμοκοιτίδων επιχειρηματικότητας που θα επιτρέψουν στους Βοιωτούς που έχουν μια ευφυή ιδέα να την υλοποιήσουν στον τόπο μας, μετασχηματίζοντας την σε πραγματική επιχείρηση που θα δραστηριοποιείται εδώ δημιουργώντας θέσεις εργασίας.

Υπογράμμισε  την ανάγκη μετασχηματισμού και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος, τη δημιουργία δράσεων που θα στηρίζουν τον θεματικό, τον εναλλακτικό, τον παραδοσιακό αλλά βιώσιμο τουρισμό φέρνοντας  επιπλέον δουλειές και εισροή κεφαλαίων στην τοπική οικονομία.

Μίλησε για τις ευκαιρίες που θα δώσει όχι μόνο η, αναγκαία, υποστήριξη της πρωτογενούς παραγωγής αλλά και για την προστιθέμενη αξία που προσδώσει στα βοιωτικά προϊόντα η δημιουργία συσκευαστηρίων και η μεταποίησή τους σύμφωνα με διεθνείς πρακτικές.

Με ένα μεστό λόγο στηλίτευσε τις υποκλοπές, τα πρόστιμα της Μυκόνου και κάποια από τα σκάνδαλα που κλόνισαν την προηγούμενη κυβέρνηση αναπτύσσοντας παράλληλα το όραμά του και τους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί με την πολιτική.

Άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με παραδείγματα και ενίοτε με το άγχος του πρωτάρη καθώς δεν πρόκειται για επαγγελματία πολιτικό.

Μήπως όμως πραγματικά χρειαζόμαστε περισσότερο έναν άνθρωπο με όραμα παρά έναν επαγγελματία πολιτικό;

Μήπως χρειαζόμαστε κάποιον που έχει το θάρρος να πει πως ελπίζει να ψηφίσουμε αυτόν και το κόμμα του, αλλά δεν τον πειράζει αν κάποιος ψηφοφόρος επιλέξει αντίπαλα κόμματα, αρκεί να μην δώσει δύναμη σε όσους επενδύουν στο τυφλό μίσος, το διχασμό κάθε μορφής και την απαξίωση της δημοκρατίας.

Μήπως είναι όντως ανάγκη να επιλέξουμε, όπως είπε, όχι αυτούς που τάζουν απλόχερα ένα καλύτερο μέλλον αλλά αυτούς που αισθάνονται πως έχουν καθήκον να το δημιουργήσουν;

Σίγουρα όλες αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν σύντομα στην κάλπη.

Επίσης σίγουρα, ο Χάρης έχει κάθε λόγο να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος καθώς σύμφωνα με όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία.

Σχετικά