Αίσιο τέλος για τον 4χρονο που αγνοούνταν για σχεδόν έξι μήνες: Βρέθηκε σε δομή στην Αθήνα

Ευτυχής εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση του 4χρονου που αγνοούνταν τους τελευταίους έξι μήνες και για τον οποίο εκδόθηκε χθες Amber Alert. O 4χρονος τελικά εντοπίστηκε σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας για παιδιά στην Αθήνα.

Άγνωστη παραμένει η τύχη της οικογένειάς του με το Χαμόγελο του Παιδιού δηλώνει πως έχει τη δυνατότητα να συνδράμει στην εύρεσή της.

H ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΜΠΟΥΡΕ ΕΥΓΕΝΙΟΥ, 4 ΕΤΩΝ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ AMBER ALERT HELLAS

Για ακόμα μια φορά ξετυλίχθηκε μια σοβαρή υπόθεση που αφορούσε ένα 4χρονο παιδί. Η περιπέτεια του Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιου (ον.), 4 ετών έληξε σήμερα 18/05/2023, καθώς ο ανήλικος βρέθηκε να φιλοξενείται σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας για παιδιά στην Αθήνα.

Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, άνδρας, πιθανόν ρουμανικής καταγωγής παρέδωσε το παιδί στις Αστυνομικές Αρχές. Ακολούθως, κατόπιν εισαγγελικής εντολής το παιδί μεταφέρθηκε σε εφημερεύον Παιδιατρικό Νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή του, προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα οι Αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούσαν έρευνα για την αναζήτηση της οικογένειάς του. Μετά από ένα χρονικό διάστημα παραμονής του παιδιού στο Νοσοκομείο και καθώς συνεχιζόταν η έρευνα για την εύρεση της οικογένειάς του, ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε δημόσιο χώρο κοινωνικής προστασίας παιδιών.

Σχετικά