Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

Η υγεία του είχε επιδεινωθεί σοβαρά μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας, Στηβ Κακέτσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υγεία του επιχειρηματία είχε επιδεινωθεί σοβαρά, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες πίστες παλαιότερων δεκαετιών όπου μεσουρανούσαν τα μεγάλα αστέρια του λαϊκού τραγουδιού όπως η Άντζελα Δημητρίου

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο, προτού χωρίσουν.
Όσα είχε πει η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον γάμος της με τον Στηβ Κακέτση

Μάλιστα η ίδια είχε πρόσφατα μιλήσει στην εκπομπή «Έλεος» για τη γνωριμία τους που κατέληξε σε έναν θυελλώδη έρωτα και γάμο.

«Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν μου έστειλε μία φίλη κοινή να μου πει ότι θέλει να με γνωρίσει. “Α, αυτός που πάει στα μπουζούκια και σπάει;” είπα και δεν ήθελα να τον γνωρίσω. Ένα βράδυ είμαστε στην Μαρινέλλα με τον Γιώργο, τον Ηλία και κάποιος περνάει και μου αφήνει λουλούδια. Ο Ηλίας μου είπε ότι είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο που δεν σκορπάει τα λεφτά του μπαμπά του.

Τη δεύτερη φορά βλέπω στην κολόνα έναν καλλονό, Αλεν Ντελόν. Τον φώναξα και κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να μου λέει για τη δουλειά του, ότι με είδε και μου άρεσε η πλάτη μου. Προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου. Ήθελε να ανέβει πάνω και του είπα όχι γιατί είχε πιει. Τον ερωτεύτηκα» είχε πει στην εκπομπή.

Σχετικά