“Χρυσή” η Μαγδαληνή Μπάρλου του ΑΚΟ Λιβαδειάς

Περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, όπου διεξήχθη το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, με το Δήμο Λιβαδειάς και τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς.

Ο αγώνας διεξήχθη με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και οι γονείς, συνοδοί και θεατές οι οποίοι γέμισαν την εξέδρα του γυμναστηρίου, χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών .

Οι αθλήτριες του ΑΚΟΛ εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους:

Η Μαγδαληνή Μπάρλου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ,συγκεντρώνοντας 19.350 βαθμούς, στο ατομικό νεανίδων, και χειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Χαρά Πετρίδου κατέκτησε την 3η θέση στο ατομικό παγκορασίδων.

Στις κατηγορίες ατομικό παγκορασίδων αγωνίστηκαν, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, η Ασημίνα Περγαντά και η Χαρά Γκουράρου και στο ατομικό κορασίδων η Άρτεμις Μπολοβίνη.

Στο τρίο κορασίδων αγωνίστηκαν : Ντίσα Γαβριέλλα-Νάσια, Πούλου Γλαύκη και Σανιδά Ανθία.

Στην πεντάδα κορασίδων αγωνίστηκαν: Βαλασκοπούλου Παναγιώτα, Παπανικολάου Ευσταθία, Οικονόμου Ευφροσύνη-Ιωάννα, Καλιαντάση Ηλιάνα και Πετρίδου Υακίνθη.

Η ομάδα 1 στο aerocompo κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με τις αθλήτριες: Σανιδά Κωνσταντίνα ,Σγουρδάκη Αικατερίνα Χαρίκλεια, Ντέμου Δέσποινα. Σανιδά Ευγενία, Δαφνή Νεφέλη,Μόσχου Ιωάννα,Παπαναστασίου Ευαγγελία, Βάγγου Σπυριδούλα.

Η ομάδα 2 στο aerocompo κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τις αθλήτριες: Καράντζαλη Ολυμπία ,Παπαιωάννου Μαρία, Κιούση Ιωάννα, Μωραΐτη Παρασκευή, Ανάγνου Παρασκευή, Μπασούλου Ευαγγελία, Καραμπέτσου Αθανασία, Νταλιάνη Ευαγγελία, Σαουλίδη Ζωή, Σαουλίδη Ελένη και Βάγγου Μαρία Λουκία.

Σχετικά