Eρμής Σχηματαρίου: Συγκίνηση για την βράβευση του Παναγιώτη Τζαβέλλα

Το μπάσκετ είναι για όλους και δεν κάνει διακρίσεις. Αυτό το πολύ ισχυρό μήνυμα έδωσε στο φετινό πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν η συμμετοχή του Παναγιώτη Τζαβέλλα σε αγώνα του Ερμή Σχηματαρίου.

Πριν το τζάμπολ του δεύτερου ημιτελικού του Final 4 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Ντικούδης, θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, βράβευσε τον νεαρό αθλητή και στο πρόσωπό του το ισχυρό μήνυμα συμπερίληψης και ισότητας που έστειλε μαζί με την ομάδα του.

ELITE LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / FINAL-4 / ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο πατέρας του Παναγιώτη, Γιάννης Τζαβέλλας, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την τιμή στον γιο του. «Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Παναγιώτη και την εξέλιξή του. Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα και η βράβευση αυτή αποτελεί μια δικαίωση για τον ίδιο και για μας. Ο Παναγιώτης παίζει μπάσκετ, το αγαπά πολύ και αυτό του δίνει μεγάλη χαρά. Στο Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν απόλαυσε μια φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τον χειροκρότησε ο κόσμος. Είναι ένα ωραίο μήνυμα αυτό που περνάει, γιατί ο Παναγιώτης και παιδιά σαν τον Παναγιώτη χρειάζονται την αγάπη και την προσοχή όλων εμάς, αλλά και της πολιτείας», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα με την Ελευθερούπολη για την 30η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ο Νίκος Οικονόμου έδωσε τη δυνατότητα στον Παναγιώτη Τζαβέλλα να αγωνιστεί κι όταν εκείνος σκόραρε, έσπευσε και αγκάλιασε τον προπονητή του και άλλοτε μεγάλο άσο των παρκέ.

Σχετικά