Φάνης Σπανός,Γιώργος Ντασιώτης-“Ανοιχτές… Πόρτες” (βίντεο,φωτο)

Τις ανοιχτές πόρτες του οινοποιείου της οικογένειας Ζαχαρία, στην Άσκρη του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων, πέρασαν χτες,28/5/2023, ο Περιφερειάρχης Στερεάς κος Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κος Γιώργος Ντασιώτης.


Η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο της ημέρας ” Ανοιχτές πόρτες” για τα οινοποιεία, τα οποία είναι επισκέψιμα για το κοινό.
Το “‘Κτήμα Μουσών”” της οικογένειας Ζαχαρία, είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση των επιχειρήσεων αυτού του είδους στην περιοχή, που με ιδιαίτερη φροντίδα παράγουν ένα εξαιρετικό προϊόν που εκτός της εγχώριας αγοράς εξάγεται σε αρκετές χώρες.
Όπως τόνισαν ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος με την επίσκεψη αυτή τιμούν και στηρίζουν όλους τους οινοποιούς, αλλά κυρίως τους καλιεργητές που με πολλές δυσκολίες υποστηρίζουν αυτό το ευαίσθητο προϊόν.
Αξιοσημείωτη η οικειότητα των δύο ανδρών και το εξαιρετικά φιλικό κλίμα, καθώς και η ολοκληρωμένη παρουσίαση ποικιλιών κρασιού από τον κο Νίκο Ζαχαρία και η ξενάγηση στους αμπελώνες της Κοιλάδας των Μουσών.
Οι επισκέπτες, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ήταν πάρα πολλοί, μεταξύ των και ο πολιτευτής της Ν.Δ κος Κων/νος Αγγελλόπουλος

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Φωτογραφίες στη σελίδα μας στο .facebook.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Φάνης Σπανός,Γιώργος Ντασιώτης-“Ανοιχτές… Πόρτες” (βίντεο,φωτο)”

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

    Από τόσους αξιόλογους και με ήθος ,ανθρώπους όπως ο Θανάσης ,ο Νίκος , ο Στέλιος , ο Παναγιώτης μόνο πολύ καλά κρασιά μπορούσαν να παραχθούν.
    Ας είμαστε καλά να τα απολαμβάνουμε και να μας φτιάχνουν την διάθεση.
    Να έχετε υγεία και να συνεχίσετε με ποιοτικές παραγωγές όπως πάντα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα