Φιλικός αγώνας βετεράνων: Λεβαδειακός – ΑΣ Λαμία

Αφιερωμένος στην μνήμη του Παναγιώτη Κεραμάρη – Τιμήθηκε και η μνήμη του Σωτήρη Καρποδίνη – Τιμητική πλακέτα στο παράρτημα Λιβαδειάς της Αντικαρκινικής Εταιρίας!

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν (29/5) στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης” οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και οι βετεράνοι του Α.Σ. Λαμία!

Το φιλικό αυτό ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, Παναγιώτη Κεραμάρη!

Όπως τα περισσότερα φιλικά παιχνίδια βετεράνων, έτσι και αυτό, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

«Για το κοινωνικό του έργο και την προσφορά στο συνάνθρωπο» το Σωματείο Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού τίμησε το παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στο πρόσωπο της προέδρου, Στέλλας Ταπανλή, η οποία είναι κόρη του αείμνηστου, Σωτήρη Καρποδίνη, ο οποίος διετέλεσε προπονητής της ομάδας του Λεβαδειακού επί 5 έτη, στην Α’ και στην Β’ Εθνική και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές απένειμαν πλακέτα στην μνήμη του!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το φιλικό ματς των παλαίμαχων του Λεβαδειακού και της Λαμίας έληξε ισόπαλο με… αγγλικό σκορ, 4-4!

*Πριν από την έναρξη του φιλικού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Βαγγέλη Μπαρμπέρη, του άτυχου τερματοφύλακα του Α.Σ. Χωστίων, ο οποίος έφυγε μια ημέρα νωρίτερα, λίγες ώρες μετά από τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας του στο Δίστομο, με τον Αμβρυσσέα, σε ηλικία μόλις 37 ετών!

starsports.gr

Σχετικά