Έχασε το κινητό και περιπλανιόταν όλη τη νύχτα στο βουνό

Περιπέτεια για 39χρονο στο όρος Πυξαριά…

Τέλος καλό όλα καλά για 39χρονο πεζοπόρο που χάθηκε στο δάσος του όρους Πυξαριά στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και αναζητούνταν όλο το βράδυ μέχρι τα πρωί της Δευτέρας (5/6).

Ο 39χρονος είχε κατασκηνώσει σε παραλία στη Βλαχιά και αποφάσισε να περπατήσει στους βορειοδυτικούς πρόποδες του όρους Πυξαριά, σε κάποιο σημείο όμως κατά δήλωσή του, έχασε το κινητό του με αποτέλεσμα αφενός να χάσει τον προσανατολισμό του, αφετέρου να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια ή να απαντήσει στις κλήσεις των δικών του προσώπων.

Ο πατέρας του ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, που με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Μαντουδίου και εθελοντές από Ψαχνά και από Προκόπι, ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

Τελικά οι έρευνες γύρω στις 9 το πρωί είχαν ευτυχή κατάληξη, καθώς εντοπίστηκε καλά στην υγεία του από εθελοντές του ΕΠΚ Ψαχνών. Συνοδεία και των Πυροσβεστών, ο 39χρονος εμφανώς ταλαιπωρημένος από την ολονύχτια περιπέτειά του, οδηγήθηκε στην είσοδο του χωριού Βλαχιά όπου τον περίμεναν και οι δικοί του άνθρωποι αντίστοιχα, εμφανώς ανακουφισμένοι.

από lamiareport

Σχετικά