Ελλοπιακός – Περαμαϊκός 2-0-Bήμα ανόδου στη Γ’ Εθνική! (video – pics)

Ο Ελλοπιακός επικράτησε 2-0 (27′ αυτ. Μικρούλης, 65′ Σπανός) του Περαμαϊκού στο ματς που έγινε στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας κι έκανε βήμα ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας, ο πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, Α.Ο. “Ελλοπιακός”, υποδέχθηκε τον δευτεραθλητή Ε.Π.Σ. Πειραιά, Α.Π.Ο. “Περαμαϊκός”, για την 6η (προτελευταία) αγωνιστική του 6ου ομίλου, του ειδικού πρωταθλήματος των πρωταθλητριών των Ε.Π.Σ. για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, σε ένα κρίσιμο ματς στο οποίο και οι δυο ομάδες καίγονταν για την νίκη!

Σε ένα νευρικό και αρκετά “επεισοδιακό” ματς, με πολλές δυνατές μονομαχίες, που οδήγησε στο να ολοκληρώσουν τον αγώνα και οι δυο ομάδες με 10 παίχτες, η ομάδα του Σωτήρη Παπαναστασίου ήταν καλύτερη, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ευτύχησε να πετύχει δυο γκολ ενώ δεν δέχθηκε κι ετσι έφτασε στην υπερπολύτιμη νίκη, που του έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην… “υπόθεση”: “Ανοδος στην Γ’ Εθνική”!

Το φίλμ του ματς

18′ Πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς, για τον Ελλοπιακό, ο Ριζάι εκτέλεσε με γέμισμα το φάουλ, ο προωθημένος Τσέλλος έκανε την προβολή (φωτο), η μπάλα μόλις πάνω από το τέρμα, μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ!

19′ ο Σπανός από αριστερά μπήκε στην περιοχή, έμεινε όρθιος, έκανε και την παράλληλη πάσα, ο Τζόρνταν άργησε και κλείστηκε, ο Ρεσβάνης έκανε το σουτ, ο Κατσικούρης απέκρουσε και στην συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

20′ ο Σπανός λίγα μέτρα έξω πό την περιοχή και στον άξονα έκανε το δυνατό σουτ με το δεξί, ο Κατσικούρης έπεσε στην δεξιά του γωνία και έσωσε και πάλι την ομάδα του!

23’ σέντρα – σουτ από τον Δήμου, από τα δεξιά, η μπάλα, πήγε διαγώνια, μόλις πάνω από το τέρμα.

26’ και πάλι στην επίθεση οι γηπεδούχοι, ο Τζόρνταν έδωσε στον Σπανό, μέσα στην περιοχή, αυτός πάτησε στον Λάμπρου, στο σουτ που έκανε αυτός, όμως, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι (φωτο)!

27’ ο Τσέλλος αρκετά μέτρα πίσω από το κέντρο έκανε το γέμισμα, ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί φάνηκε οτι έλεγχαν την πορεία της μπάλας, ο Μικρούλης μέσα στην περιοχή, μπροστά από τον Κατσικούρη προσπάθησε να διώξει με το αριστερό, δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε, όμως, από το αριστερό του χέρι η μπάλα πήρε πορεία προς το άδειο τέρμα, πέρασε την γραμμή και κατέληξε στα δίχτυα και με αυτό τον περίεργο – ανορθόδοξο τρόπο, φάση για τα… “bloopers”, έγινε το 1-0 και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ (φωτο)!

Δευτέρολεπτα αργότερα άνθρωπος του πάγκου του Περαμαϊκού ο οποίος νωρίτερα είδε δεί την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, Γιώργο Θώμογλου, της ΕΠΣ Αθηνών, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό τον λόγο ο διαιτητής του έδειξε και δεύτερη και αποβλήθηκε (φωτο)!

33’ κόρνερ για τον Περαμαϊκό, από τα δεξιά, καλή η εκτέλεση από τον Γεωργίου, ο Μικάνι στην καρδιά της άμυνας του Ελλοπιακού δεν έπιασε καλή κεφαλιά!

38’ αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Τζόρνταν να δίνει στον Σκουρτανιώτη, αυτός έπιασε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ (φωτο)!

41’ ο Πέρρος δοκίμασε το πόδι του λίγα μέτρα από την περιοχή και λίγο δεξιά, έγιναν οι κόντρες σε αμυντικούς, ο Κουτρούμπας δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε.

43’ ο Πέρρος αρκετά μέτρα από την περιοχή και στον άξονα, αυτή την φορά, κατέβασε και έστρωσε ωραία την μπάλα, έκανε και το τεχνικό, φαλτσαριστό, σουτ, με το αρισρερό, ο Κουτρούμπας “απογειώθηκε” στο δεξί «Γ» και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ στην τελευταία φάση στο α’ μέρος καθώς το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο!

57’ πρώτη αξιόλογη φάση στο β’ μέρος, στην επίθεση ο Περαμαϊκός, ο Γεωργίου κινήθηκε από τα αριστερά έχοντας απέναντί του τον Δήμου, έκανε την ντρίμπλα, ο Δήμου έκανε τάκλιν, ο Γεωργίου μπήκε στην περιοχή, έκανε και το σουτ με το δεξί, ο Κουτρούμπας στην δεξιά του μπλόκαρε, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για χέρι του Δήμου, το χέρι στήριξης, ο διαιτητής, όμως, ήταν πάρα πολύ κοντά στην φάση κι έδειξε “παίζεται”!

65’ ο Κουτρούμπας έκανε την βαθιά μπαλιά, η μπάλα έφτασε στον Τζόρνταν ο οποίος την κατέβασε ωραία, μπήκε στην περιοχή, κέριδισε τις κόντρες, έκανε και το σουτ, ο Κουτσικούρης απέκρουσε, η μπάλα πήγε στον Σπανό ο οποίος είχε ακολουθήσει την φάση, έκανε το σουτ, την έστειλε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 2-0 για την ομάδα του Ελλοπιακού, σε ένα κομβικό σημείο (φωτο)!

Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο Τζόρνταν (φωτο) και στην θέση του πέρασε ο Κολώνιας!

70’ στην επίθεση ο Περαμαϊκός, από τα δεξιά, ο Γεωργίου με ωραίες ενέργεις μπήκε στην περιοχή του Ελλοπιακού, ο Κουτρούμπας πήγε με τα πόδια, πολύ άτσαλα πάνω του, τον ανέτρεψε, ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα!

Στην εκτέλεση της ποινής ο Τσαγκάρης, με δυνατό σουτ στο κέντρο έστειλε την μπάλα στο τέρμα, αλλά ο διαιτητής έδειξε επανάληψη!

Στην δεύτερη εκτέλεση, ο Τσαγκάρης έστειλε την μπάλα αριστερά, ο Κουτρούμπας έπεσε κι απέκρουσε και με την “βοήθεια” από το αριστερό δοκάρι η μπάλα απομακρύνθηκε!

74’ ο Κολώνιας μετά από ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή του Περαμαϊκού, από πολύ πλάγια θέση, τελικά, έκανε το σουτ, ο Κατσικούρης απέκρουσε.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πέρρος πήγε με πάρα πολύ δυνατό τρόπο να βάλει την κόντρα στον Ρουπάκα, μπροστά στον διαιτητή, ο οποίος αμέσως του έδειξε την κίτρινη κάρτα, που ήταν η δεύτερη κι έτσι αμέσως του έδειξε την κόκκινη, αποβολή και έτσι οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με 10 παίχτες.

79’ ο Γεωργίου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, στην δεξιά του γωνία απέκρουσε δύσκολα ο Κουτρούμπας κι στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοι!

87’ έγινε το λάθος από τον Λάππα και ο Σπανός βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή του Περαμαϊκού, πέρασε αμυντικούς και τερματοφύλακα, βγήκε πλάγια αριστερά, γύρισε κι έκανε το σουτ, ο Μεγαλοοικονόμου έδιωξε πάνω στην γραμμή κι έσωσε την ομάδα του!

90’+2′ Κολώνιας και Μεγαλοοικονόμου είχαν μια αψιμαχία πάνω στην φάση πλάγια δεξιά για την οποία ο Κολώνιας είδε την κόκκινη κάρτα και έτσι και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς καθώς αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μπροστά στους οπαδούς τους την μεγάλη νίκη, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν πέσει πάνω στον διαιτητή και διαμαρτύρονταν!

Οι “πρωταγωνιστές”

Α.Ο. “Ελλοπιακός” (Σωτήρης Παπαναστασίου) : Κουτρούμπας  –  Ρουπάκας, Δήμου, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Ρεσβάνης, Σκουρτανιώτης, Σπανός (90’ Αρκούδης), Ριζάι, Τζόρνταν (66’ λ.τρ. Κολώνιας).

Στον πάγκο: Κουτρουμάνος  –  Νάτσικας, Γκάνι, Αγνιάδης, Κολιγιάννης, Κουτσούρης, Σταματέλος.

Α.Π.Ο. “Περαμαϊκός” (Αχιλλέας Ανδριαννάκης): Κατσικούρης  –  Μικρούλης, Λάππας, Βουρνάζος, Γεωργίου, Μεγαλοοικονόμου,Τσαγκάρης, Πέρρος, Σερμάδι, Μικάνι, Κοττάκης (62’ Μεσσήνης).

Στον πάγκο: Μουτάφης  –  Ταλαμπέκος, Καραταρέκος, Μάρκου, Νουχο, Ξηρός, Παλυβος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιώργος Θώμογλου με βοηθούς τον Μιχάλη Βαμβακά και τον Απόστολο Καλοπίση, όλοι από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Βασίλης Λάμπρου από την Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής.

Δείτε στο video του “STAR Κεντρικής Ελλάδας” το ρεπορτάζ του αγώνα

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σωτηρόπουλος / Κάμερα: Νίκος Γιουμεδάκης)

Στο video κατά σειρά μιλούν οι:

Αχιλλέας Ανδριαννάκης, προπονητής Α.Π.Ο. “Περαμαϊκός”

Σωτήρης Παπαναστασίου, προπονητής Α.Ο. “Ελλοπιακός”

Σχετικά