Απάντηση Δημάρχου Λεβαδέων στο Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε Σελίδα”

Απάντηση Δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα προς το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης ΄΄Αλλάζουμε Σελίδα΄΄:

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου σας, κ. Καραμάνη, εμείς, η δημοτική αρχή διορθώσαμε τους λάθος σχεδιασμούς επί χάρτου, όσον αφορά τις απαλλοτριώσεις /αγορά οικοπέδων, αλλά και την αγορά γλυπτών.

Θα έπρεπε να ξέρετε ότι με την πρότερη θεσμική μου ιδιότητα, γνωρίζω τα πάντα για αυτό το πρόγραμμα από γεννήσεως του. Να σας θυμίσω ότι η ένταξη του πραγματοποιήθηκε εφόσον εκλέχτηκα Δήμαρχος και η αποδοχή του προγράμματος από πλευράς Δήμου, πάρθηκε εφόσον ορκίστηκα Δήμαρχος. Γνωρίζω λοιπόν το ζήτημα σφαιρικά και στη βάση αυτής της γνώσης δρούμε με σκοπό την ωφέλεια των δημοτών.

Ωστόσο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, γιατί στην προσπάθειά σας να βρείτε κάτι να πείτε, και να αντιπολιτευτείτε, δηλώνετε στην κοινωνία ότι υλοποιήσαμε έργο 1.5 εκατομμυρίων ευρώ για τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου ως πρωτοπόρος Δήμος πανελλαδικά, κάτι που εκφράστηκε και από τον έλεγχο της Διαχειριστικής Αρχής προ ολίγων ημερών.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ασχολείστε ακόμη με πράγματα που δεν γνωρίζετε. Σας προκαλώ όμως και σας προσκαλώ να δώσετε στην Ομάδα Εργασίας Οικονομίας του συνδυασμού σας, που συστήσατε (!), τα στοιχεία των Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Δήμου Λεβαδέων από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα, τα οποία βρίσκονται στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, και να μας αποδείξετε που ακριβώς ο Δήμος μας χάνει συνεχώς πόρους και ευκαιρίες.

Παρ’ όλα αυτά καταλαβαίνω ότι σας είναι δύσκολο, θεωρώ ακόμη και να το διαβάσετε, οπότε θα περιμένω να μας δείξει η Ομάδα Εργασίας Οικονομίας σας, τα συμπεράσματα της για την οικονομική διαχείριση του Δήμου, αλλά και για τις ευκαιρίες που ανοίξαμε αυτή την τετραετία, μέσω την αλματώδους αύξησης των εσόδων και των επενδύσεων. Αυτό θα βοηθήσει και τα άτομα της Ομάδας Εργασίας Οικονομίας να γνωρίσουν και να προσεγγίσουν αντικειμενικότερα την αυτοδιοίκηση.

Οι αριθμοί δεν κάνουν ποτέ λάθος!

Σας εύχομαι καλή συνέχεια».

Δείτε το δελτίο τύπου του Δημήτρη Καραμάνη

Απώλεια άλλων 350.000 ευρώ για τον Δήμο Λεβαδέων από τα Α.Κ.Ε.

Σχετικά