Δραματικές εξελίξεις για τον θάνατο του 38χρονου στο Καναβάρι – Τι υποστηρίζει ο πατέρας του (Βίντεο)

Ο πατέρας του 38χρονου, απόστρατος της αντιτρομοκρατικής, πιστεύει πως κάποιος πυροβόλησε εν κινήσει τον υιό του και εξαφανίστηκε

Νέες πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα γύρω από τον θάνατο του 38χρονου στο Καναβάρι Βοιωτίας. Αρχικά οι αρχές είχαν σπεύσει στο σημείο θεωρώντας πως επρόκειτο για κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Έγινε γνωστό πως το αυτοκίνητο του 38χρονου είχε συγκρουστεί με τις προστατευτικές μπάρες του δρόμου, και είχαν ανοίξει οι αερόσακοι, τόσοι οι μπροστινοί όσοι και οι πλάγιοι. Όταν ο 38χρονος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Θήβας διαπιστώθηκε πως είχε δεχτεί τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι, με αποτέλεσμα να ερευνάται τόσο η πιθανότητα για αυτοκτονία, όσο και για εγκληματική δράση.

Στην έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ένα όπλο. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον AlphaTv, έγινε γνωστό πως ο πατέρας του 38χρονου είναι απόστρατος της αντιτρομοκρατικής, ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει δημόσιες καταγγελίες, ενώ είχε φυλάξει και πολιτικούς κατά την καριέρα του. Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Τlive, ο πατέρας του 38χρονου παρατήρησε και υποστήριξε πως η σφαίρα που έβγαλαν από τον υιό του, προέρχεται από όπλο 9mm, όμως το όπλο που βρέθηκε στο πατάκι του αυτοκινήτου, είναι 38ρι περίστροφο.

Ο πατέρας του 38χρονου, στις δηλώσεις του στην εκπομπή, ανέφερε πως κατά τη γνώμη του κάποιος πυροβόλησε εν κινήσει τον υιό του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε..

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε στο 45:00 το σχετικό βίντεο: 

https://www.alphatv.gr/show/tlive/?vtype=player&vid=56674&showId=1203&year=2023

Πηγή: radiothiva.gr

Διαβάστε επ΄ίσης

Από τις Θεσπιές ο 38χρονος που βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο -ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά