Συνελήφθη άνδρας από το Μπαγκλαντές για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν αρχικά στην προσαγωγή και κατόπιν στη σύλληψη ενός άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω, τα ίχνη της ο οποίας χάθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή Τιγκάκι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή καθώς όπως προκύπτει φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν η κοπέλα και να συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος όλα έγιναν με τη συναίνεσή της 27χρονης ενώ στη συνέχεια την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε. Ωστόσο, το γεγονός που κίνησε τις υποψίες είναι γιατί ο συγκεκριμένος άνδρας έκλεισε εισιτήριο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Οι Αρχές πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες σε όλο το νησί για να εντοπιστεί η 27χρονη, ενώ ελέγχονται όσοι επιχειρούν να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι.

Οι έρευνες γίνονται με την συνδρομή της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων, ενώ έχουν επιστρατευτεί και drone.

Σχετικά