“Όλη η πόλη μια γιορτή” με το πρώτο street party στη Λιβαδειά(ΦΩΤΟ)

Μοναδικές αποκριάτικες στιγμές, έζησε η πόλη της Λιβαδειάς, από το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) έως αργά το βράδυ, με το πρώτο street party στους δρόμους της και σύνθημα “όλη η πόλη μια γιορτή”.

Ένα πολύχρωμο αποκριάτικο υπαίθριο πάρτι με ρυθμό, μουσική, χορό και πολύ κέφι, από μικρούς και μεγάλους, που κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το μαθητικό Γαϊτανάκι, στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, που έπλεξαν μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Στη συνέχεια όλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να απολαύσουν τα δρώμενα από ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και άλλους καλλιτέχνες.

Πολλοί μασκαρεμένοι, κυρίως παιδιά, αλλά και μεγάλοι με μικρά αποκριάτικα αξεσουάρ, μάσκες και όχι μόνο.

Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα καφέ του πεζόδρομου της Μπουφίδου, ενώ μπροστά από το καφέ 22 είχε στηθεί μικρή ψησταριά προσφέροντας σουβλάκια και με αρκετή δόση χιούμορ, στο πλαίσιο της Αποκριάς.

Το κέφι άναψε για τα καλά όταν εμφανίστηκε η μπάντα “Αγία Φανφάρα”.

Με τα χάλκινα πνευστά τους όργανα, οι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν, στην κυριολεξία, τον κόσμο, ξεκινώντας τη διαδρομή τους από την αρχή του πεζόδρομου μέχρι την κεντρική πλατεία- την πλατεία Ταμπάχνας και πάλι στην κεντρική πλατεία συνοδεύοντας, τα μέλη  Συλλόγων που έπλεξαν το παραδοσιακό Γαϊτανάκι γύρω από τη φωτιά.

Συμμετείχαν ο Σύλλογος Γαϊτανάκι, ο ΑΚΟΛ, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς.

Πηγή:siriosfm.gr

Σχετικά