Τι λέει ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων για τον σκύλο που δάγκωσε εργαζόμενο του Δήμου

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του permissos.gr,(Δείτε εδώ)για τον σκύλο που δάγκωσε εργαζόμενο του Δήμου την Πέμπτη 4/6 στην Αλίαρτο, ο δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων εξέδωσε έξι ημέρες μετά δελτίο τύπου για το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με επίθεση δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς σε εργαζόμενο του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιών, τόσο για την ασφάλεια και την υγεία εργαζομένου του τομέα καθαριότητας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δεσποζόμενο ζώο κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του, όσο και για την διαχείριση του ζώου που επιτέθηκε στον υπάλληλο του Δήμου, βάση του σχετικού νόμου (Ν. 4830/2021).

Ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, δηλώθηκε το ατύχημα στις αρμόδιες υπηρεσίες της επιθεώρησης εργασίας και του ασφαλιστικού του φορέα, ενώ καταγράφηκε το περιστατικό της επίθεσης στο βιβλίο ατυχημάτων του δήμου.

Ο εργαζόμενος διέθετε όλα τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας για την άσκηση των καθηκόντων του, όπως προβλέπει και επιβάλλει η σχετική νομοθεσία.

                                                                                   Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
                                                                                                  Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων                                         

Δείτε το ρεπορτάζ του permissos.gr

Σκύλος δάγκωσε υπάλληλο απορριμματοφόρου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων εν ώρα εργασίας

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο