Τραγωδία στην Κρήτη: Έκανε θανατηφόρα βουτιά από ιστιοφόρο

Οικογένεια Γερμανών τουριστών έκανε βόλτα στη Ντία με ιστιοφόρο, όταν ο 50χρονος έκανε τη μοιραία βουτιά – Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τον είδαν χωρίς τις αισθήσεις του ασάλευτο στη θάλασσα – Του έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά είχε ήδη ξεψυχήσει

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκαν οι οικογενειακές διακοπές μίας οικογένειας τουριστών στην Κρήτη, καθώς ο 50χρονος πατέρας της οικογένειας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα.

Το τρταγικό περιστατικό συνέβη σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου το απόγευμα όταν ο 50χρονος Γερμανός μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά τους βρίσκονταν σε ιστιοφόρο πραγματοποιώντας βόλτα στην Ντία.

Κάποια στιγμή ο 50χρονος έκανε βουτιά από το ιστιοφόρο για να απολαύσει το μπάνιο του ωστόσο τα μέλη της οικογένειάς του, τον είδαν λίγα λεπτά αργότερα να είναι μπρούμυτα στη θάλασσα και να μην κουνιέται.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το λιμενικό σώμα ενώ οι παρευρισκόμενοι τον ανέσυραν από τη θάλασσα και του έκαναν ΚΑΡΠΑ, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Δραματικές ήταν οι στιγμές στην παραλία, κατά την επιχείρηση διάσωσης του, με η σύζυγο του να τραβάει τα μαλλιά της γεμάτη αγωνία κια απόγνωση και τα παιδιά του, να προσμένουν κάποια θετική εξέλιξη. Ανάλογη ήταν η αγωνία και των υπόλοιπων λουόμενων, όπως φαίνεται στην εικόνα που δημοσίευσε το patris.gr

Η σορός του ατυχου 50χρονου τουρίστα μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σχετικά