Απίστευτο! Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας πήγε 21χρονη στο νοσοκομείο Θήβας γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Ένα απίστευτο αλλά…ελληνικό σκηνικό εκτυλίχτηκε την Τρίτη στη μεσημεριανή γραμμή του ΚΤΕΛ Καρδίτσας από Αθήνα προς την πόλη μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους περίπου 40 επιβάτες ήταν και μια 21χρονη που λίγο μετά την αναχώρηση αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο στο Σχηματάρι όπου η κοπέλα πήγε στο μπάνιο αλλά εξακολουθούσε να μην αισθάνεται καλά. Αυτός με τη σειρά του επικοινώνησε με το πλησιέστερο νοσοκομείο, αυτό της Θήβας. Η απάντηση που έλαβε, όπως υποστηρίζουν πηγές του ΚΤΕΛ,  ήταν πως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει την 21χρονη. Ο φιλότιμος οδηγός αφού ενημέρωσε τους υπόλοιπους επιβάτες έκανε το απολύτως ανθρώπινο. Οδήγησε το λεωφορείο στο νοσοκομείο Θήβας προκειμένου να παρασχεθούν στην κοπέλα οι πρώτες βοήθειες.
Αφού φρόντισε να φτάσει η 21χρονη με ασφάλεια στο νοσοκομείο αναχώρησε για την Καρδίτσα με τους υπόλοιπους επιβάτες που φυσικά δεν είχαν κάποιο πρόβλημα για την μικρή αλλά αναγκαία παράκαμψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα παρέμεινε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο της Θήβας όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της και ακολούθως ξαναβγήκε στο Σχηματάρι όπου επιβιβάστηκε στο απογευματινό λεωφορείο της γραμμής Αθήνα – Καρδίτσα!

Πηγή:karditsapress.gr

Σχετικά