ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  15-21/7

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η έκλειψη της Σελήνης πρωταγωνιστεί, έτσι όμως κλείνει η αυλαία με τις εκλείψεις για αυτό το καλοκαίρι.

ΚΡΙΟΣ.  Για άλλη μια φορά η καριέρα είναι στο επίκεντρο, πολλά μπορεί να σας απογοητεύσουν. Όμως είναι αναγκαία μια εκκαθάριση, αυτό σας ωθεί να αφήσετε κάτι πίσω, πιθανόν να κρύψετε τις προθέσεις σας από την οικογένεια. Άνθρωποι που είχατε εναποθέσει επάνω τους την κοινωνική σας καταξίωση «εξαφανίζονται», προχωρήστε μπροστά με τα καινούργια δεδομένα, έχετε την ικανότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Οι δικοί σας άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, όμως άτομα κύρους σας πιέζουν. Είστε παθιασμένοι με την καριέρα και πολλές φορές αυτό το πάθος έρχεται σε αντίθεση με την οικογένεια ή την πατρίδα. Διχασμός ανάμεσα στην θαλπωρή του σπιτιού και του επαγγελματικού στίβου.

ΤΑΥΡΟΣ.  Πρέπει να παραδεχτείτε την φιλοσοφία όλα είναι βατά αλλά το θέμα είναι με πιο τρόπο επικοινωνείτε με τους άλλους. Κάποια από τα πράγματα που ενστερνιζόσασταν μέχρι πρότινος πρέπει να τα αναθεωρήσετε. Το καθημερινό σας περιβάλλον είναι θετικό προς εσάς και σας ενθαρρύνει.    Μεγάλη κινητικότητα για να διαπραγματευτείτε και να βρείτε οπαδούς σε ομάδες, συλλόγους κτλ. Οι παρέες σας βοήθησαν αλλά τώρα θέλουν μάλλον αποδείξεις ότι όλα αυτά που λέτε έχουν και μια βάση. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα γνώσης ή να ξανασυναντήσετε πρόσωπα  που σας  απασχολούσαν και στο παρελθόν. Μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή την έκλειψη αν απαλλαχτείτε από ιδέες που δεν «λειτουργούν». Καλλιτεχνικές και πνευματικές ομάδες σας ευνοούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει πιο πολύ το τρίτο δεκαήμερο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι έχει σχέση με επενδύσεις, τράπεζες, τα οικονομικά του/της συζύγου, πολύ πιθανό ακόμα και αν δεν ευθύνεστε να υποστείτε τις συνέπειες από ενέργειες που κάνατε στο παρελθόν. Μπορεί να χρειαστεί «να βάλετε το χέρι στην τσέπη» για λογαριασμό τρίτων. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για οικονομικά ανοίγματα. Θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε κληρονομικά θέματα ή να χρειαστεί να κάνετε έξοδα για αυτά. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία, αργότερα θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια. Δώσατε πολλά για να καταξιωθείτε και πολλές φορές διαψευστήκατε, αυτή την εβδομάδα όμως στις 18/7 θα έχετε εύνοια οικονομική από την δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η έκλειψη γίνεται απέναντι σας, άρα επηρεάζεστε άμεσα ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Πρέπει να αρχίσετε να απομυθοποιείτε τους άλλους, σίγουρα θα υπάρξει και συναισθηματική φόρτιση. Άμεσα πρέπει να δείτε τι πρέπει να κρατήσετε από τις συνεργασίες σας, όπως επίσης τι ζητάτε από την συντροφική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, κάποια πράγματα δεν σας ικανοποιούν πλέον και πρέπει να τα αποχωριστείτε ακόμα και αν αυτό σας θλίβει. Μην αφήνετε να σας καταπιέζουν. Αυτή η εβδομάδα είναι για εσάς άκρως επικοινωνιακή, ο Ήλιος και ο Ερμής έστω και ανάδρομος σας φέρει κοντά με ανθρώπους και φιλικές παρέες που σας κάνουν και αισθάνεστε όμορφα ακόμα και αν είναι ουτοπία. Γίνεστε αγαπητοί από ομάδες ανθρώπων και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και ερωτικές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ.  Η έκλειψη της Σελήνης αφορά πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος δευτέρου δεκαημέρου και αρχές τρίτου δηλαδή από 10-20/8. Θα αισθανθείτε την πίεση της καθημερινότητας και την δυσκολία να βρείτε ανταπόκριση από συναδέλφους ή προϊστάμενους στο χώρο εργασίας. Προσοχή σε θέματα υγείας. Το πρώτο δεκαήμερο κινείται δυναμικά σε θέματα που έχουν σχέση και με το παρελθόν, ίσως να είναι λίγο τεταμένα τα νεύρα σας. Το τρίτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξει γιατί κάποιες σχέσεις μπορεί να αναθεωρηθούν ή να παρουσιάσουν προβλήματα που θα επηρεάσουν και την καθημερινότητά σας. Μην είστε απαισιόδοξοι είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει, με υπομονή και χαμηλούς τόνους όλα θα ξεπεραστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε τι σας κάνει χαρούμενους και δημιουργικούς, κάτι ίσως πρέπει να αφήσετε πίσω για να συνεχίσετε με αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Έχετε αδιέξοδο μέσω ομάδων και φίλων που σας εκτιμούν και αποδέχονται την προσωπικότητά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο συνεχίζετε να ασχολείστε με λόγια που μπορεί να σας πλήγωσαν στο παρελθόν ή ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και κουτσομπολιά. Μπορείτε να ακούτε και να επεξεργάζεστε αυτό το διάστημα πληροφορίες αλλά μην βγάζετε συμπεράσματα. Το δεύτερο δεκαήμερο αισθάνεται έντονα μια κρυφή ανταγωνιστική διάθεση να πλανιέται στον αέρα. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίτο δεκαήμερο θα παθιαστεί με μια ιδέα ή θα αισθανθεί εμμονή για μία ερωτική  σχέση.     

ΖΥΓΟΣ.  Η έκλειψη σας επηρεάζει σε θέματα οικογένειας, ακινήτων, πατρίδας γενικότερα. Πρέπει να αποδεχτείτε ότι διαφέρετε από την οικογένειά σας και αυτό ίσως να σας πληγώσει, γιατί η αγάπη σας για τα οικεία  πρόσωπα είναι μεγάλη. Πολλές φορές έχετε διλλήματα αν πρέπει να προχωρήσετε στους στόχους άσχετα με το αν έχετε την αποδοχή των δικών σας ανθρώπων. Το τρίτο δεκαήμερο έχει πιο έντονα  το διχασμό και μπορεί να αναγκαστεί να αφήσει κάποια θέση που του έχει προσφερθεί ή το αντίθετο να παθιαστεί με την καριέρα του. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες, αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αργότερα όλα θα είναι καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το περιβάλλον έχει γίνει φορτικό εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως συγγενείς, γείτονες, κτλ. σας πιέζουν, αρχίστε λοιπόν να ξεκαθαρίζετε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Έχετε σημεία διαφυγής, θα υπάρχουν καινούργια άτομα στην ζωή σας που θα σας χαροποιήσουν ή ακόμα και παλιά που ανήκουν  σε ομάδες που σας θεωρούν ξεχωριστά άτομα και οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές. Προσοχή στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές τρίτου δεκαημέρου θα παθιαστούν με ένα δημιουργικό σχέδιο ή με σπουδές, άλλη μια περίπτωση είναι να τους εξιτάρει ερωτικά ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από τις δικές τους ιδέες. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα επικεντρωθούν σε συζητήσεις που είχαν κάνει και στο παρελθόν, καλό θα είναι όμως να μην βγάλετε ακόμα συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει τους Τοξότες στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να χάσετε χρήματα, δεν είναι κατάλληλη εποχή να δανείζετε όμως πρέπει να προχωρήσετε μπροστά, ότι απώλειες και αν έχετε υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ο τρόπος που χειρίζεστε ηθικά θέματα πρέπει να αλλάξει ,σταματήστε να εμπιστεύεστε λάθος άτομα. Εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές τρίτου δεκαημέρου θα αναρωτιέστε γιατί ενώ εσείς έχετε φερθεί τόσο καλά στους ανθρώπους που συναλλάσσεστε αυτοί σας απογοητεύουν. Επίσης εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ίδιου δεκαημέρου κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα που όμως προς στιγμής δεν θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η έκλειψη γίνετε στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί από 9-15/1, προσωπική απογοήτευση και αλλαγή πλεύσης. Πολλά θα αναγκαστείτε να αποχωριστείτε, πιο πολύ από συναισθηματικής άποψης. Πιστεύω ότι το ξεκαθάρισμα θα είναι με τον ίδιο τον εαυτό σας. Ίσως να αισθανθείτε μια έντονη απογοήτευση. Όμως θα πρέπει να αρχίσετε να συναλλάσσεστε πάλι με τους απέναντι σας, φέρνοντας στην επιφάνεια παλιά απωθημένα έτσι ώστε να αρχίσετε να δείχνετε τι πραγματικά αισθάνεστε βγάζοντας το σκληρό προσωπείο. Πολλές φορές παρασύρεστε από προσωπικά πάθη ή εμπάθειες αυτό αφορά περισσότερο τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, ενώ οι γεννημένοι στο τέλος του ίδιου δεκαημέρου, θα επαναφέρουν συζητήσεις από το παρελθόν με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Αυτή η έκλειψη δείχνει τις κρυφές απογοητεύσεις που ως συνήθως προσπαθείτε να «κουκουλώνετε». Υπάρχουν κομμάτια του εαυτού σας που δεν μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω, αποδεχτείτε ότι δεν είμαστε μόνο «μυαλό», αλλά έχουμε και συναισθήματα και φοβίες κτλ. Μην απομονώνεστε και άλλοι άνθρωποι αισθάνονται σαν και εσάς. ‘Έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε στην καθημερινότητα που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα, ο εργασιακός τομέας έχει απαιτήσεις και πρέπει να επικεντρωθείτε εκεί. Τίποτα προς στιγμής δεν είναι σίγουρο, αν κάνετε διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα. Προσοχή στην υγεία σας. Πρόσωπα από τον εργασιακό τομέα που ίσως να υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον έρχονται να σας «υπενθυμίσουν» την παρουσία τους, αποφύγετε τα πάθη.

ΙΧΘΥΕΣ.  Δεν είναι αρνητική αυτή η έκλειψη για εσάς, μάλλον πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε ότι έχει σχέση με ομάδες ανθρώπων, «κλίκες» θα έλεγα καλύτερα, αυτό είναι θετικό γιατί σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν σας κάνουν καλό και πρέπει να απομακρυνθούν. Κάποια παλιότερα δημιουργικά σχέδια ξανά έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να τα εξετάσετε με προσοχή. Το πάθος δεν θα λείψει από την ζωή σας αυτό το διάστημα, ή για ένα εγχείρημα που σας εξιτάρει, ή ότι έχει σχέση με παιδιά σας ευχαριστεί. Όμως μπορεί να είναι και ένας έρωτας που ξαναεμφανίζεται στην ζωή σας. Ο Άρης δείχνει ότι αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχουν γιατί θα έχουν έντονη καθημερινότητα και ίσως περισσότερη ένταση.                                    

Σχετικά