Με μεγάλη συγκέντρωση ξεκίνησε ο Λευτέρης Κτιστάκης από τη Λιβαδειά

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση έκανε την κεντρική πολιτική του ομιλία ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. βουλευτής Βοιωτίας Λευτέρης Κτιστάκης. Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Λιβαδειάς με τις βαρύνουσες παρουσίες, όχι μόνο στις πρώτες σειρές, ο κ. Κτιστάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη κυβερνητική πολιτική και στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι στραγγάλισε κάθε παραγωγική δυνατότητα στη χώρα. Δεσμεύτηκε προσωπικά για την ενδυνάμωση της Βοιωτίας με την αξιοποίηση των προοπτικών της και για την υπέρβαση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον νομό.  Για τους στόχους της νέας κυβέρνησης που κατά τον νεαρό νομικό θα είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστήριξε ότι μόνο η ανάπτυξη μέσω συγκεκριμένων μέτρων μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάταξη και να δημιουργήσει καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας που με τη σειρά τους θα κρατήσουν τους νέους στη χώρα. Ο Λευτέρης Κτιστάκης ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και μεταξύ άλλων επισήμανε:

Αξιότιμοι συμπολίτες,

Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι απόψε απέναντί σας!

Θα ήθελα καταρχάς να μιλήσω για το προγραμματικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που αρθρώνεται δυναμικά με κύριους πυλώνες την ανάπτυξη και την αυτοδυναμία της Ελλάδας.

Σε ότι αφορά τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του κόμματος έχουμε το τέλος της υπερφορολόγησης και την καθιέρωση κινήτρων για προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Στόχος της παράταξης η δημιουργία πολλών , νέων και καλοπληρωμένων εργασιών. Με ιδιωτικές επενδύσεις που οδηγούν σε καθεστώς ανάπτυξης και εξέλιξης, μέσα από ένα ξεκάθαρο αδειοδοτικό και χωροταξικό σχέδιο, φιλικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον , χαμηλότερη και πιο δίκαιη φορολογία, ενίσχυση των δημόσιων επενδύσεων, αξιοποίηση κοινοτικών πόρων και συπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Μια οικονομία που αναπτύσσεται είναι μια κοινωνία που εξασφαλίζει περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα για όλους.  Η απελευθέρωση της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας πρέπει να ενισχυθεί μέσω της δικαιότερης φορολογίας. Το προγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να έχει ουτοπικές αφετηρίες!

Με πλήρη συναίσθηση των δεδομένων που παρουσιάζει το σήμερα και την συνέπεια εκπλήρωσης κάθε δυνατού στόχου του προγραμματικού λόγου, είμαστε σε θέση όχι να ελπίζουμε με ευχολόγια και στείρες υποσχέσεις αλλά να ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στα προβλήματα . Κατέχουμε την εμπειρία και την βαθιά τεχνοκρατική γνώση να υπερκεράσουμε τα εμπόδια, να έλξουμε  ξανά και να αξιοποιήσουμε τις χαμένες ευκαιρίες που τόσο προκλητικά άφησε να χαθούν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Τσίπρας. Με βαθιά συνειδητότητα της παρούσας κατάστασης μιας κατακρεουργημένης και βαθιά πληγωμένης χώρας, αλλά και πλήρη επίγνωση και παραδοχή των λαθών του παρελθόντος κάνουμε το αποφασιστικό βήμα της αλλαγής που θα μας οδηγήσει όλο και πιο κοντά στον ποθούμενο οραματισμό μας.

Ακολουθώντας πιστά τον προγραμματικό λόγο της παράταξής μας εκφράζουμε με βεβαιότητα και προσγειωμένο νου ότι σε βάθος 3ετίας ο κατώτατος μισθός με τη ρήτρα ανάπτυξης που προβλέπεται θα φτάσει αισίως τα 730 ευρώ.

Η κατ’ ευφημισμόν αριστερή κυβέρνηση των προηγούμενων χρόνων διατύπωσε και εφήρμοσε τις πιο ασφυκτικές πολιτικές για το λαό. Με προσχήματα και ψευδεπίγραφη ιδεολογία “στραγγάλισε” κάθε υπάρχουσα ακόμη δυνατότητα, κάθε ευκαιρία!

Δεν πάει άλλο!

Ο ελληνικός λαός τους δοκίμασε, δίνοντάς τους διπλή ευκαιρία. Οι ίδιοι όμως αγνόησαν ότι “το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού” συνεχίζοντας το επονείδιστο έργο τους στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι!

Τα αλλεπάλληλα πολιτικά λάθη, οι σοβαρές κατ’ εξακολούθησιν αστοχίες φέρουν πια στην συνείδηση του σύγχρονου έλληνα πολίτη την έννοια του εγκλήματος.

Όμως ήρθε η ώρα!

 Η χώρα αλλάζει σελίδα ! Προχωράει μπροστά ! Μπορεί πια να ελπίζει ότι με την αλλαγή πολιτικής συμπεριφοράς υπάρχει διέξοδος.

Γι’αυτό απόψε καλώ, όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαφορών και φιλοσοφίας να με εμπιστευτούν προσωπικά για να συναποτελέσω με τον προσωπικό μου αγώνα κομμάτι αυτής της αλλαγής.

Για να μετουσιώσω την βαθιά αγωνία μου σε αγωνιστικότητα και δημιουργία.

Μόνο έτσι, φίλες και φίλοι, θα μπορέσει πραγματικά να αναπαυθεί η προσωπική μου συνείδηση.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας!  Για να σπάσει το παλιό, το δοκιμασμένο ανεπιτυχώς. Για να δωθεί φωνή και πρωτοβουλία σε νέα άτομα και να βρεθούν στο προσκήνιο κατακτώντας με ακάματο ζήλο τα ζητούμενα. Αυτά που σε κάθε τόπο θα έπρεπε να είναι δεδομένα!

Ενώπιόν σας, παίρνω την ευθύνη και δεσμεύομαι προσωπικά να “βάλω πλάτη” για την ενδυνάμωση της Βοιωτίας, για την ανάδειξη του πλούτου τόσο του ιστορικού και πολιτισμικού όσο και του φυσικού. Για να συνεισφέρω στο ξεπέρασμα χρόνιων προβλημάτων και εμποδίων που καταπνίγουν κυριολεκτικά κάθε ελπίδα , κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία.

Φίλες και φίλοι, σε αυτόν τον αγώνα είμαστε μαζί.

Για να ανακτήσει ο νομός μας την αίγλη που του αξίζει. Για να καταφέρει η χώρα μας να λάβει τη θέση που πρέπει να έχει στην Ευρώπη και τον κόσμο!

Σε μια κοινωνία που οι πολίτες δεν βλέπουν διεξόδους και υπεισέρχονται προοδευτικά σε όλο και μεγαλύτερο άγχος για το αύριο, για τη ζωή, τα παιδιά , τον τόπο τους, που αντικρίζουν με απέλπιδη ματιά το μέλλον τότε οι πολιτικοί τους ΑΠΕΤΥΧΑΝ να θεραπεύσουν τις αιτίες των συμπτωμάτων μιας δυστυχισμένης κοινωνίας.

Με γνώμονα τη σεμνότητα, τον ρεαλισμό και την πρακτική σκέψη δεσμεύομαι προσωπικά να αξιοποιήσω στο έπακρο την αγωνιστική μου διάθεση, να τολμήσω να διαφωνήσω όπου κρίνω απαραίτητο, να αναλάβω πρωτοβουλίες και να σεβαστώ την κάθε μία και τον κάθε ένα από εσάς που συναποτελείται μαζί με εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους την βοιωτική κοινωνία μας.

Ελάτε να συνυπογράψουμε τη νέα σελίδα που ανοίγεται μπροστά μας. Το μέλλον ανήκει σε όλους. Με υπευθυνότητα και σεβασμό  ζητώ την πολύτιμη στήριξή σας. Ο αγώνας δεν είναι προσωπικός. Μας αφορά όλους. Τον καθένα χωριστά και ταυτόχρονα όλους μαζί, συλλογικά.

Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά.  Κάμπτοντας μικρομματικά και προσωπικά συμφέροντα μπορούμε να ατενίσουμε ένα υγιές μέλλον για την κοινωνία μας.

Μόνο ενωμένοι θα δούμε την διαφορά στις ζωές μας. Το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας να γίνει πράξη! #Ενωμένοι_Μπορούμε

Γνωρίζω καλά ότι η αποστολή μου είναι δύσκολη. Όμως κάτι τέτοιο δεν με πτοεί. ΑΝΤΙΘΕΤΑ μου προκαλεί μια δημιουργικά ασίγαστη αγωνιστικότητα για την θεραπεία της κοινωνίας μας.

Καλώ όλες και όλους ανεξαιρέτως, και αυτούς που ανήκουν στην παράταξή μας και  όλους τους  άλλους να αποτινάξουν τυχόν ιδεολογικά βαρίδια και να τοποθετηθούν στις επερχόμενες εκλογές με ρεαλισμό, κριτική και οξυμένη διαίσθηση.

Η επιλογή είναι δική σας και μόνο.

Το μέλλον είναι στα χέρια σας.

Ελάτε να το διαμορφώσουμε μαζί.

#Ενωμένοι_Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και σημαντικά!

Ειλικρινά ευγνώμων που με ακούσατε,

καλή δύναμη σε όλες, καλή δύναμη σε όλους

Πηγή viotiaplus.gr

Σχετικά