Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τις Αλκυονίδες

Έντονη είναι η σεισμική δραστηριότητα στον Ανατολικό Κορινθιακό το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο.

Με σημερινές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook(Εδώ ) ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος μιλάει για την σεισμική δράση στον Ανατολικό Κορινθιακό.

Οι αναρτήσεις του σεισμολόγου.

ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ!

Η σεισμική δράση στον Ανατ. Κορινθιακό το τελευταίο 2μηνο είναι αυξημένη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Εισηγήθηκα στο Αστεροσκοπείο να τοποθετήσει φορητούς σεισμογράφους για καλύτερη παρακολούθηση. ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑ.

 ΄Εκαναν και δημόσια ανακοίνωση, παρέλειψαν να αναφέρουν ποιός το εισηγήθηκε….δεν πειράζει…η ουσία μετράει. Υπάρχει και δίκτυο μαγνητομέτρων εκεί από το 2011. 

Τώρα είναι τα δύσκολα. Δλδ, η από εδώ και πέρα αξιολόγηση, γιατί η καταγραφή μόνη της δε λέει τίποτα.

 Όταν χρειαστεί θα επανέλθω.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ!

Επειδή το ενδιαφέρον είναι τεράστιο (δείτε & προγούμενη ανάρτησή μου) αύριο το πρωί στις 7.30 θα μιλήσω ζωντανά στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90.1” με τον κ. Τηλ. Σαντοριναίο. Μην το χάσετε, εκεί θα πούμε όσα δε γράφονται σε λίγες γραμμές! Θα πούμε όλη την αλήθεια, πάντα με ευλαβική προσήλωση στην επιστήμη και με σεβασμό στον πολίτη!!

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος είναι σεισμολόγος-Διευθυντής Ερευνών, Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (2002-2018)

Σχετικά