44 δείγματα από κατοίκους του Μαυρομματίου πήρε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ο ΕΟΔΥ  μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε 42χρονο άνδρα,  βρέθηκε σήμερα στο Μαυρομμάτι και πήρε δείγματα από 44 άτομα.

Κλιμάκιο από τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε.Βοιωτίας και του ΕΟΔΥ,με επικεφαλής την διευθύντρια κα.Καταιτζή Σοφία  και συντονιστές τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη,τον  αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Στερεάς κ.Καρακάτζα,την Φανή Παπαθωμά και τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Στερεάς κ.Μπακομήτρο, πήρε 44 δείγματα από κατοίκους του Μαυρομματίου, που ήταν στη λίστα του ΕΟΔΥ.

Η δειγματοληψία έγινε στο Αγροτικό Ιατρείο Μαυρομματίου και τα δείγματα που έχουν ληφθεί δεν έχουν αναλυθεί προς το παρόν ώστε να υπάρχει υγειονομική εικόνα.

 Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά  αργά το απόγευμα ή αύριο.

Οι κάτοικοι του Μαυρομματίου,οι οποίοι έχουν μπει σε οικειοθελή καραντίνα,φέρονται να έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους, αν και ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις τους στο permissos.gr,εμφανίζονται αισιόδοξοι για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας εντός του χωριού  σημείωσε ο κ.Ντασιώτης, τονίζοντας πως “δεν εφησυχάζουμε, δεν χαλαρώνουμε”.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά