Σοβαρές ρωγμές στο Νηπιαγωγείο Βαγίων-Φωτογραφίες

Με το παρόν κείμενο προσπαθούμε για ακόμη μια φορά να αφυπνίσουμε του αρμόδιους, όσον αφορά το ζήτημα του Νηπιαγωγείου Βαγίων.

Πιο συγκεκριμένα στις 14/12/2021 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Βαγίων, κατέθεσε επίσημο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 21614 με παραλήπτες την Τοπική Ενότητα Βαγίων, το Δήμο Θηβαίων καθώς και τους αρμόδιους φορείς ( ακολουθούν οι φωτογραφίες ).

Στο έγγραφο αναγράφονται πλήρως οι ζημιές και οι επιδιορθώσεις που κρίνονται αναγκαίες προκειμένου να μπορούμε να λέμε πως τα παιδιά εισέρχονται σε ένα ασφαλές κτίριο. Το έγγραφο αυτό όμως φαίνεται πως αποτέλεσε φωνή βοώντος εν τη ερήμω, καθώς κανένας απολύτως δεν ενδιαφέρθηκε για το εν λόγω ζήτημα.

Είναι πραγματικά τραγικό, διότι δεν πρόκειται για έναν χώρο αναψυχής δευτερευούσης σημασίας ,αλλά για ένα κομβικό και αναπόσπαστο κομμάτι του χωριού μας όπου τα παιδιά μας πραγματοποιούν τα πρώτα τους αν θέλετε βήματα.

Από όσο γνωρίζουμε επίσης δεν διαθέτουμε 100 Νηπιαγωγεία στα Βάγια, προκειμένου τα παιδιά να μεταφερθούν σε κάποιο ασφαλέστερο εκτός αν οι αρμόδιοι γνωρίζουν κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς.

Εκτός αν έχουν σκοπό να διώξουν αυτό το ένα νηπιαγωγείο από το χωριό μας και προσπαθούν με φθηνά τεχνάσματα να μας το φέρουν εμμέσως. Αλλιώς πραγματικά δεν εξηγείται αυτή η τρομερή αμέλεια. Θλίβομαι πραγματικά καθώς με την ανάρτησή μου αυτή αναγκάζομαι να φανώ γραφικός κάτι το οποίο δεν θέλω.

Το παρόν κείμενο όμως, δεν αποτελεί μια ακόμη αντιπολιτευτική κορώνα, αλλά την απλή φωνή ενός Βαγαίου ο οποίος βλέπει κάποιους να θεωρούν το χωριό του έναν τόπο δεύτερης ή και τρίτης ταχύτητας με τον οποίον ΚΑΠΟΙΑ στιγμή ίσως ασχοληθούν. Ένα απλό χωριό είναι στο κάτω κάτω και όχι η Θήβα, για να τρέχουμε να το φτιάχνουμε. Μέχρι να πέσει το ταβάνι έχουμε καιρό.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Βαγίων

Λευτέρης Τσέλλος

Σχετικά