Σχολικοί Ν. Βοιωτίας (τελικός): ΓΕΛ Αλιάρτου-ΓΕΛ Σχηματαρίου 60-61

Το ΓΕΛ Σχηματαρίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στους σχολικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης Ν. Βοιωτίας, κερδίζοντας σε ένα συναρπαστικό τελικό το ΓΕΛ Αλιάρτου με 60-61!

Ο τελικός που έγινε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αλιάρτου και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Πριν φτάσει το ματς στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα, το ΓΕΛ Αλιάρτου είχε ξεφύγει ακόμα και με 14 πόντους, αλλά το Σχηματάρι μείωσε τη διαφορά και με 2/2 βολές του Βόγγελη και 4/4 του Χαντζή πέρασε μπροστά με 58-59 για να ακολουθήσει μια κομβική φάση για την εξέλιξη του τελικού, όταν ο Χαντζής έκοψε τον Αρβανίτη κερδίζοντας παράλληλα και το 5ο του φάουλ.

Ο Χαντζής πέτυχε το 58-61, το ΓΕΛ Αλιάρτου μείωσε σε 60-61, ακολούθησαν βήματα από το ΓΕΛ Σχηματαρίου για να χάσει την τελευταία επίθεση με τον Κατσιμίχα το σχολείο της Αλιάρτου και το ΓΕΛ Σχηματαρίου να κατακτήσει τον τίτλο με τελικό σκορ 60-61!

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Τσόκανος.

ΓΕΛ ΑΛΙΑΡΤΟΥ: Κατσιμίχας 4, Τζανόπουλος 16 (1), Αρβανίτης Σ. 11 (3), Τζαβαρίνης 21 (3), Παλιογιάννης, Κοβός, Τζανόπουλος 8, Αντωνίου, Αρβανίτης, Μπεζαϊτης, Χαλιμούρδας.

ΓΕΛ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ: Χαντζής 35 (5), Βόγγελης 15 (1), Μπέτα 6, Τσιούνης 5, Μπιτσούκου, Σεφέρεης, Παπαϊωάννου, Μπαντέκας, Κατσιμήτρος, Λέρης, Σινγκ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε video με τους πανηγυρισμούς των νικητών

Σχετικά