Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς στην Περιφέρεια

Το κτίριο της Περιφέρειας στην Λιβαδειά επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Μέλη της οργάνωσης επικοινώνησαν τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την διακυβέρνηση της χώρας, συνοδευόμενοι από τους υποψηφίους για την Βοιωτία, Αχιλλέα Δούμα και Χάρη Παπαχαραλάμπους.

Κατά την επίσκεψη, τα μέλη της οργάνωσης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα προβλήματα των εργαζόμενων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου των υπαλλήλων, κατά την οποία υπήρξε ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων.

Οι εργαζόμενοι εξέθεσαν τα θεσμικά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας του τεράστιου κατακερματισμού των δομών του Δημοσίου. Η υποστελέχωση δημιουργεί ζητήματα μιας και οι ίδιοι καλούνται να ανταποκριθούν σε έναν τεράστιο όγκο εργασίας και δυσχεραίνει την προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τον πολίτη. Στα προβλήματα αυτά, η κυβέρνηση απαντά με εργολαβίες που εξυπηρετούν αποκλειστικά ιδιωτικά συμφέροντα και όχι το κράτος του οποίου το κόστος αυξάνεται δραματικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύεται για την εφαρμογή της αναλογίας μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση, και για την αύξηση των μισθών όλων των δημοσίων υπαλλήλων κατά 10 % από τον πρώτο χρόνο.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ   

Σχετικά