Ορκίστηκαν 14 υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Θηβαίων

Σήμερα 1η Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η επίσημη ορκωμοσία των μόνιμων υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» υπό το Δήμαρχο Θηβαίων, κο Γιώργο Αναστασίου στην αίθουσα χορωδίας του Δήμου Θηβαίων.
Μετά από μια μακροχρόνια αναμονή, 14 νέες υπάλληλοι μονιμοποιήθηκαν και θα κατανεμηθούν γεωγραφικά σε όλες τις δομές του προγράμματος. Το εν λόγω πρόγραμμα όπως μαρτυρά και η ονομασία του προσφέρει αναγκαίες υπηρεσίες σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού (ηλικιωμένους, ΑμΕΑ κ.ά) κατ’οίκον.
Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έχει 5 δομές, δύο εκ των οποίων αφορούν στην πόλη της Θήβας και οι υπόλοιπες στις Δημοτικές Ενότητες Θίσβης, Πλαταιών και Βαγίων.
Πρώτο μέλημα , σύμφωνα με τον Δήμαρχο , είναι η αναβάθμιση και η ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής που μέσω των στοχευμένων υπηρεσιών της θα εξυπηρετεί κατ’ οίκον τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και θα συνδράμει στον μέγιστο δυνατό βαθμό σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ευχόμαστε σε όλες τις υπαλλήλους να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με την ίδια ζέση και το ίδιο ενδιαφέρον για τον πάσχοντα άνθρωπο!
Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στις υπαλλήλους σε όποιο ζήτημα τυχόν ανακύψει και τους ευχήθηκε καλή δύναμη.

Σχετικά