Ολοκλήρωσε την περιοδεία του σε Μαρτίνο και Μαλεσίνα ο Δ. Κουτσούμπας

Με τις επισκέψεις στα χωριά Μαρτίνο και Μαλεσίνα στη Φθιώτιδα ολοκλήρωσε τις σημερινές συναντήσεις του ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που είναι και υποψήφιος βουλευτής στο νομό της Φθιώτιδας.

Και στα δύο χωριά ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ανοιχτές συναντήσεις με τους κατοίκους των χωριών, ανέλυσε την αναγκαιότητα ενίσχυσης των δυνάμεων του ΚΚΕ στις εκλογές και επανέλαβε τις θέσεις του ΚΚΕ κυρίως για το θέμα της ΛΑΡΚΟ, καθώς μία μεγάλη μερίδα των κατοίκων από τα δύο χωριά είναι μεταξύ των εργαζομένων της επιχείρησης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε σε μία σειρά από ζητήματα όπως αυτά που έχουν σχέση με την αγροτική παραγωγή και με την ευρύτερη αποβιομηχάνιση, κυρίως για βιομηχανίες που δούλευαν παράλληλα με τη ΛΑΡΚΟ.

Αύριο στις 11:00 το πρωί, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στον δήμο Μακρακώμης και στις 11:00 το πρωί θα βρίσκεται στην πόλη της Μακρακώμης, ενώ μία ώρα αργότερα στις 12 θα παραβρεθεί σε εκδήλωση που οργανώνουν το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ της Φθιώτιδας και το ΚΚΕ στην «Καλύβα του Στεφανή» που βρίσκεται στη Σπερχειάδα. Πρόκειται για μία καλύβα-σύμβολο, αφού από εκεί ξεκίνησε πριν από 81 χρόνια ο ένοπλος αγώνας και η πρώτη αντάρτικη ομάδα ενάντια στους κατακτητές: Στην «Καλύβα του Στεφανή» έγινε η πρώτη σύσκεψη υπό τον ‘Αρη Βελουχιώτη με μια ομάδα ανταρτών πριν πάρουν το δρόμο για το βουνό.

Σχετικά