2ος Livadia Night Run: Αγώνας 5.000μ. “Γεώργιος Ανδριτσόπουλος”!

Αφιερωμένος στην μνήμη του Γιώργου Ανδριτσόπουλου ο αγώνας των 5.000 μέτρων και του 2ου “Livadia night run” (17/6)!

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, με την στήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και την συμμετοχή της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς, της Ελληνικής Ενωσης Ερευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, του Α.Χ.Ο.Λ. καθώς και του παραρτήματος Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου “Αναπνοή”: “Town By The River Festival” διοργανώνουν τον δεύτερο, νυχτερινό, αγώνα στην πόλη της Λιβαδειάς με την ονομασία “LIVADIA night run”!

Το “event” θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023, με αφετηρία και τερματισμό στις πηγές της “Ερκυνας” (“Κρύα”).

Εχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τρεις αγώνες στους δρόμους της πόλης και συγκεκριμένα:

1. 10.000 μέτρων ανδρών – γυναικών (ώρα εκκίνησης: 20:00′)

2. 5.000 μέτρων ανδρών – γυναικών (ώρα εκκίνησης: 20:05′)

3. 1.000 μέτρων μαθητών – μαθητριών δημοτικών σχολείων (ώρα εκκίνησης: 20:10′)

Ο 2ος αγώνας, η διαδρομή των 5.000μ., όπως είχε γίνει και πέρσι, στο “1ο Livadia Night Run”, έχει, τιμητικά, το όνομα του αδικοχαμένου, αστυνομικού, Γιώργου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κακοποιού εν ώρα υπηρεσίας, την ίδια ημέρα, πριν από 10 χρόνια, στο Δίστομο και είναι αφιερωμένος στην μνήμη του.

Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος του δ.σ. της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Α/Α’ Γεώργιος Τζατζακης και το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης, καλούν να δώσουν το παρών στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου τους, τούς συναδέλφους – μέλη της ομάδας δρομέων

hellenic_police_running_team

Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα καθώς και στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος!

Δείτε την προκήρυξη του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.aeae.gr/wp-content/uploads/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%9A%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%9E%CE%97-LIVADIA-NIGHT-RUN-20231.pdf

Σχετικά