Με 4 Χρυσά μετάλλια και 2 αργυρά γύρισε Φ. Ε. Ο. ΘΗΒΑΣ από τα Γλυκά Νερά(φωτο)

Φ.Ε.Ο ΘΗΒΑΣ Τμημα badminton
Πανελλήνιο_Πρωτάθλημα_U_13_Nότου#

Με 4 Χρυσά μετάλλια και 2 αργυρά γύρισαν οι 2 αθλητές και οι 2 αθλήτριες του Φ. Ε. Ο. ΘΗΒΑΣ από τα Γλυκά Νερά όπου διεξήχθει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου U-13 την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.
Η αθλήτρια του Φ. Ε. Ο. Θ. ΤΕΣΣΗ ΣΤΕΛΛΑ αν και μικρότερης κατηγορίας (U-11) κατάφερε και πήρε δυο Χρυσά Πανελλήνια μετάλλια στο Απλό και στο Διπλό κοριτσιών. Η ΚΙΟΥΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Απλό κοριτσιών φέρνοντας στην πόλη μας άλλο ένα Πανελλήνιο μετάλλιο.
Στο Διπλό Αγοριών οι αθλητές μας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΒΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κατέκτησαν την πρώτη θέση και ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Απλό αγοριών παίζοντας τον τελικό αρκετά κουρασμένος από τον προηγούμενο αγώνα.
Καλή εμφάνιση με πολλά υποσχόμενα για το μέλλον απο τον μικρό αθλητή μας (U-11) ΠΕΛΩΝΗ ΒΑΣΙΛΗ που αγωνίστηκε στο απλό και στο μικτό με συμπαίκτρια την ΚΙΟΥΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ μη καταφέρνοντας να μπουν στην τετράδα.
Πολλά Συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές και στις μικρές μας αθλήτριες, στον προπονητή τους κ. Ζαχοπουλο Μπάμπη αλλά και στους γονείς οι οποίοι στηρίζουν τα παιδιά τους ώστε να φέρνουν στην πόλη μας αυτά τα αποτελέσματα!!

Σχετικά