O καιρός στη Βοιωτία-Άλλη μια μέρα υπομονή…

Άλλη μια μέρα υπομονή,..

Θα έρθει το φετινό καλοκαίρι από Δευτέρα. Ο καιρός θα μεταφορτωθεί και θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και θα αγγίξει τους 30 βαθμούς την Δευτέρα και σταδιακά την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 33 και 34 αντίστοιχα.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώθηκαν σήμερα στην Βοιωτία. Τις επόμενες ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Ίσως πέσουν κάποιες ψιχαλες αλλά από τις 10 το βράδυ και μετά, τα λίγα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ορεινά.
Όμως αργά τη νύχτα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις ανατολικές και νότιες περιοχές του νομού. Προς το μεσημέρι και από τα βόρεια τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία αύριο θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

– Για αύριο καιρός δεν ενδείκνυται για εκδρομές στις παραλίες του Ευβοϊκού. Αντίθετα ο Κορινθιακός φαίνεται να είναι προσιτός κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.
– Στη φωτογραφία, η Λιβαδειά λίγο πριν την απογευματινή καταιγίδα.
– Ίσως την Κυριακή των εκλογών να έχουμε μεταβολή του καιρού. Προς το παρόν φαίνεται να επηρεάζεται με βροχές η Βόρεια Ελλάδα.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λουκας Τασιος  

Σχετικά