“Χάλκινη” η Χατζημανώλη του ΑΚΟ Λιβαδειάς στη Χαλκίδα

Τρίτη στα 400μ. ελεύθερο – Καλές επιδόσεις από τους κολυμβητές-τριες του ΑΚΟΛ στους διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο “Μελίνα Μερκούρη” της Χαλκίδας!

Στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Χαλκίδας “Μελίνα Μερκούρη”, το σαββατοκύριακο, 17 – 18 Ιουνίου, διεξήχθησαν οι 1οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία “Κώστας Καραμουσουλάκης”.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και της περιφερειακής επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Οι αγώνες ήταν κι ένα γερό “τεστ” ενόψει της Α’ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος και του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Στην διοργάνωση συμμετείχε και ο Αθλητικός Κολυμβητικός Ομιλος Λιβαδειάς με 8 αθλητές-τριες και για μία ακόμα φορά η αποστολή επέστρεψε στην βάση της με μετάλλιο!

Η Βασιλική Χατζημανώλη κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 400μ. ελεύθερο.

Όλοι οι αθλητές/τριες βελτίωσαν τους χρόνους τους και κάποιοι/οιες πλασαρίστηκαν στις οκτάδες.

Αναλυτικά αγωνίστηκαν:

50μ. ελεύθερο

Τσεκούρας Αναστάσιος, Τρωγάδας Βασίλης, Σοφάνης Παναγιώτης, Τσεκούρα Αικατερίνη, Ζυγογιάννη Κωνσταντίνα, Μπαλτσιώτη Μαρία-Ελένη, Καρόκης Κωνσταντίνος.

100μ. ελεύθερο

Χατζημανώλη Βασιλική, Τσεκούρα Αικατερίνη, Ζυγογιάννη Κωνσταντίνα, Μπαλτσιώτη Μαρία – Ελένη.

200μ. ελεύθερο

Τρωγάδας Βασίλης

400μ. ελεύθερο

Χατζημανώλη Βασιλική

100μ. ύπτιο

Σοφάνης Παναγιώτης

50μ. πεταλούδα

Τρωγάδας Βασίλης, Τσεκούρα Αικατερίνη, Καρόκης Κωνσταντίνος

100μ. πρόσθιο

Καρόκης Κωνσταντίνος

Προπονήτριες του ομίλου είναι η Εφη Παπαχαραλάμπους και η Νάνσυ Αναστασίου.

*Το δ.σ. του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριές και τις προπονήτριες και ευχαριστεί τους γονείς οι οποίοι συνόδευσαν την αποστολή.

Σχετικά