“Εμπάργκο” στη Θήβα “ελευθέρας” στη Λιβαδειά για υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ν.Δ

Μετά το “κάζο” που αντιμετώπισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, στη Θήβα, πιθανότατα οι συνυποψήφιοι του θα προβληματιστούν για το εάν θα επισκεφθούν την πόλη, στη διάρκεια της προεκλογικής τους εκστρατείας.

Ο λόγος είναι ότι από τη Συντονιστική Επιτροπή των φορέων της Θήβας έχουν κηρυχθεί, με ψήφισμα, ως ανεπιθύμητοι οι πολιτικοί που τα κόμματα τους ψήφισαν το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας καθώς, όπως υποστηρίζουν υποβαθμίζεται το Πρωτοδικείο της πόλης τους.

Ο κ. Εξαδάκτυλος έγινε δέκτης επικρίσεων από μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου και του Εμπορικού, οι οποίοι του παρέδωσαν και το σχετικό ψήφισμα. “Ευχαριστώ που με διώχνετε ήταν η απάντηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή που προσπάθησε να γυρίσει τη συζήτηση στη σημασία των επικείμενων εκλογών και στην επιλογή των καλύτερων, “αυτών που μπορούν να κάνουν τη δουλειά”,  για μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, επικαλούμενος την ιδιότητα του ως γιατρού.

Από τη μεριά του ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους, υπογράμμισε πως όλα τα μέλη της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας θεωρούνται ανεπιθύμητα στη Θήβα, διότι υποβάθμισαν και κατάργησαν το Πρωτοδικείο της πόλης.

Στη Λιβαδειά πάντως, που αισθάνεται ικανοποιημένη από το νέο δικαστικό χάρτη, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ έχουν “ελευθέρας”.

Το πρωί της Πέμπτης, επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας, συνοδευόμενος από το βουλευτή Βοιωτίας, Λευτέρη Κτιστάκη και την πρώην βουλευτή Άρια Αγάτσα.

Μάλιστα ο κ. Τσιόδρας παραβρέθηκε και στην εκδήλωση για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έγινε στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλης.

Πηγή:siriosfm.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο