Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση στον Βοιωτικό Κηφισό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport λίγο μετά τις 3:00΄ το μεσημέρι του Σαββάτου ένας βοσκός εντόπισε ένα πτώμα μέσα σε ένα κανάλι του Βοιωτικού Κηφισού, στην περιοχή μεταξύ Ορχομενού και Χαιρώνεια, κοντά στο χωριό Ακόντιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ανήκει σε άνδρα, είναι μπρούμυτα μέσα στο κανάλι και βρίσκεται σε αποσύνθεση.

Επειδή το σημείο που βρισκόταν το πτώμα μέσα στο νερό δεν προσεγγίσιμο έσπευσε στην περιοχή ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία και έριξε βάρκα για να μπορέσουν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 7:30′ το απόγευμα και τώρα την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνομία για να ερευνήσει και να διαπιστωσει αρχικά την ταυτότητα του άνδρα και αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για Έλληνα και όχι για αλλοδαπό. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς και του ΑΤ Ορχομενού αρχικά εξετάζουν τις περιπτώσεις ατόμων που είναι αγνοούμενοι, όπως ένας 58χρονος από τον Ορχομενό. Ωστόσο ακόμη είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Όταν θα υπάρξουν νεότερα στοιχεία θα σας ενημερώσουμε….

Σχετικά