Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τη νέα ηγεσία της Π.Υ Βοιωτίας

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του η νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, ο Πύραρχος κ. Κουλκουβίνης Περικλής και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, ο κ. Κωνσταντίνος Πούλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η ανάγκη και η σπουδαιότητα της συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας για τη βέλτιστη και έγκαιρη διαχείριση της πολιτικής προστασίας και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών ώστε να διασφαλίζεται η προστασία της ζωής των πολιτών και η διατήρηση της ισορροπίας του φυσικού περιβάλλοντος. 

Ο κ. Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη συνολική δράση της σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη με αυξημένες ανάγκες και κινδύνους. Τόνισε, επίσης, ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα υποστηρίζει κάθε ενέργεια της Υπηρεσίας προς όφελος των πολιτών και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους με σθένος και υπομονή επιδιώκοντας τη συνέχιση της άρτιας και ουσιαστικής συνεργασίας τους.

Σχετικά