Ξεφάντωμα με καυστικό χιούμορ στο Καρναβάλι της Άσκρης(βίντεο,φωτογραφίες)

Την τιμητική της είχε η…Εύα Καϊλή

Έτσι λοιπόν την Κυριακή το μεσημέρι η Εύα Καϊλή,με εντυπωσιακή,λαμπερή εμφάνιση,”έφτασε” μετά την περιπέτειά της,στην Άσκρη, με συνοδεία “μπράβων” οι οποίοι με “προκλητικό” τρόπο  απωθούσαν τα Μ.Μ.Ε.(δείτε βίντεο)

Μία δύσκολη γέννα πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία της Άσκρης-παρουσιάστηκε επιπλοκή στη γέννηση του μωρού,με τους γιατρούς να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Η επιστήμη σήμερα κάνει πραγματικά θαύματα-με τη βοήθεια ενός υδραυλικού και του Δημάρχου κ.Ντασιώτη, η ετοιμόγεννη,γέννησε ένα πολύ όμορφο “μωρό-κοτόπουλο”.

Αρκετός  κόσμος έδωσε και φέτος το παρών στο 8ο Καρναβάλι της Ασκρης, το μεσημέρι της Κυριακής, όπου η φαντασία, η σάτιρα, το χιούμορ, η ευρηματικότητα και πάνω από όλα η ζωντάνια και το κέφι κυριάρχησαν στην εκδήλωση.

Πρώτη και καλύτερη η “Βασίλισσα” της Χαράς και της Τρέλας,ξεκίνησε το Καρναβάλι της Άσκρης,η οποία μοίραζε χαμόγελα και σοκολάτες στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Ακολούθησε βλαχο- κρητικός γάμος.

Το καρναβάλι ξεκίνησε από το Σάββατο με το άναμμα της φωτιάς στην πλατεία του χωριού και με τις γυναίκες της Άσκρης να πιάνουν τα “προζύμια.

Μετά την παρέλαση, το γλέντι συνεχίστηκε στην πλατεία της Άσκρης.

Η εξαιρετική παρουσιάστρια του καρναβαλιού κα Νάντια Τάτση,έδωσε ξεχωριστούς τόνους διασκέδασης στην Άσκρη.

Αξίζουν πολλά πολλά Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

 Και του χρόνου στο “μέτρο” 

Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση

Πλούσιο φωτορεπορτάζ πατήστε εδώ https://www.facebook.com/media/set?vanity=Permissosnews&set=a.600827362058156

Σχετικά