Αντιστράτηγος του Πούτιν κάνει στριπτίζ – Τον «κάρφωσαν» για τις ζημιές του πανάκριβου κατασκοπευτικού αεροπλάνου;

«Διάσημος» για λάθος λόγους έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη ο αντιστράτηγος του Πούτιν, Αλεξάντρ Ματόβνικοβ (Aleksandr Matovnikov). Ο Ρώσος στρατιωτικός προκάλεσε σάλο εμφανιζόμενος σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, να κάνει στριπτίζ!

Λίγες ώρες νωρίτερα, το όνομα του αντιστρατήγου του Πούτιν, του Αλεξάντρ Ματόβνικοβ είχε ακουστεί ως υπαίτιου για τις σοβαρές ζημιές που υπέστη ένα από τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη της Μόσχας αξίας 274 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Ματόβνικοβ χρίστηκε αντιστράτηγος το 2018, και από το 2020 είναι Αναπληρωτής Ανώτατος Διοικητής των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με αρμοδιότητα τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη γειτονική Λευκορωσία.

Όμως, τις τελευταίες ώρες σε ένα βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε αρχικά στο Telegram και από εκεί στα υπόλοιπα social media,  o 57χρονος αντιστράτηγος διακρίνεται να κάνει… στριπτίζ και να λικνίζεται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής.

Σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», ο μέχρι πρότινος εκλεκτός του Πούτιν θεωρείται υπεύθυνος για το στραπάτσο ολκής με το πανάκριβο κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Μόσχας, το A-50.

Λευκορώσοι αντικαθεστωτικοί προκάλεσαν ζημιές στο μπροστινό και κεντρικό τμήμα, καθώς και στην κεραία του ραντάρ τού αξίας 274 εκατομμυρίων λιρών αεροπλάνου.

Τα σχόλια που συνοδεύουν το «ροζ» βίντεο του Ματόβνικοβ στάζουν φαρμάκι για τον 57χρονο:

«Είναι άριστος γνώστης των εστιατορίων και των κυριών στο Μινσκ», «Δεν έχει χρόνο για τον στρατό, ασχολείται μόνο με τις φίλες του», έγραψαν κάποιοι χρήστες.

Σχετικά