Καθαρισμός περιοχής του Μοσχοποδίου από σκουπίδια και εύλεκτη ύλη

  Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «we4all» στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει, οργανώνει καθαρισμό μιας διαδρομής στο άλσος Μοσχοποδίου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, στις 10:00 π.μ. από σκουπίδια και εύφλεκτη ύλη σε περιοχές με έντονη βλάστηση τα οποία είναι πιθανό να αποτελέσουν κίνδυνο έναρξης ή εξάπλωσης πυρκαγιάς.

  Ο βασικός υποστηρικτής της δράσης είναι η εταιρεία MEGAPLAST ως ένδειξη φροντίδας στον τόπο που δραστηριοποιείται. Η διαδρομή που έχει οριστεί αφορά το σημείο  κοντά στο Θέατρο Μοσχοποδίου «Μελίνα Μερκούρη». Η συγκεκριμένη διαδρομή εικονίζεται με ακρίβεια στον επισυναπτόμενο χάρτη.

  Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας  και οφείλουμε όλοι είτε συλλογικά μέσα από δράσεις είτε ως ατομική στάση και συμπεριφορά, να προστατεύουμε τα δάση και το περιβάλλον ευρύτερα έναντι στην απειλή της πυρκαγιάς που τόσο ταλαιπώρησε τον τόπο μας τα προηγούμενα χρόνια.

Μια τέτοια πρωτοβουλία ας αποτελέσει το έναυσμα που θα εμπνεύσει και θα κινητοποιήσει πολλούς, μικρούς και μεγάλους, ακονίζοντας πρώτα απ’όλα την περιβαλλοντική μας συνείδηση.

Σχετικά