Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας

Τα νοσοκομεία της Λιβαδειάς και της Θήβας επισκέφτηκε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής παρουσία υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος.

Στη Λιβαδειά το κλιμάκιο συναντήθηκε με το Σωματείο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου και παράλληλα συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Λιβαδειάς είναι η υποστελέχωση σε προσωπικό, γεγονός που καθιστά προβληματική την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Στη Θήβα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Κατσαγκόλη και με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων. Και εδώ το θέμα των ελλείψεων σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό είναι το κυριότερο πρόβλημα μιας και εξαιτίας αυτού του γεγονότος παραμένουν ανενεργές μονάδες ΜΕΘ και ΜΑΦ.

Η αναγέννηση και η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας καθώς και η διασφάλιση του Δημόσιου Χαρακτήρα του αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες και δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Για αυτό το λόγο προτείνουμε προσλήψεις σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, αναβάθμιση των υποδομών (κτίρια, εξοπλισμός) και αξιοκρατικές διαδικασίες επιλογής διοικητών.

Σχετικά